Wednesday, December 16, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Hehe agak2 ezzan tension tak ada lagi peserta terhegeh2 nak masuk contest??? ;p sori cik ezzan (perlu dinyatakan di sini ezzan adalah CIK yer sbb ada contestant ingat dia laki. wahhaaa ;p lawak di situ. teeettt -_-")

okkay cik ezzan, cik ciare (ehh cik ciare pulak, aku dah puan kan? ;p) nak memeriahkan event ni. hihi. i know i know. peserta lain gile mantap ah gamba dorg. so nak menang mmg peluang tipis giler ah. kalo ezzan bg aku menang siap dia ;p heheheee

so this is the picture. actually aku mmg suke gamba ni. sbb time aku suh ati snap the picture, this was what i've imagined in my mind. dan bile ati berjaya snap sebijik mcm aku bygkan, i was like....o0o0oh bestnyaaaa =D

ok sekian. xde sape nak tau pon hikayat gambar ini T___T

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. smart2...N pon nk join..tp sok br publish kott..hihiih

    ReplyDelete
  2. rasa nak join gak
    tp rasa mcm over la pulak, join byk sgt contest

    ReplyDelete
  3. ops hati2 kak.. krang jatuh karang...xsempat saya nk sambut he...23x

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  4. ^^N^^ join laa. gile ramai ah join. beratus2 peserta. haha pengsan laa ezzan ;p

    ^^Dayu^^ alaa dayu join jeee. skrg ni trend contest2 pulak. layankan ajeee :)

    ^^FRamestone^^ idak jatuh punye ;p

    ReplyDelete
  5. hehehehe....(eh ape kehalnye tibe2 gelak ni?) :p

    ati2 cik salmah turun tangga tu (^_^)v

    ReplyDelete
  6. risau je aku nengok. cam nk jatuh je. hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha