Thursday, December 10, 2009

Bloggers List: Updated ^__~

Utk menghargai keringat semua peserta PINKY LADY CONTEST, aku dah jadikan korg semua sbg kawan aku ;) mcm mana? aku dah letak link korg semua dalam byk linkingblog http://ciareterritory.blogspot.com klik klik klik okey ;p

tak percaya? sila lah jenguk2 http://ciareterritory.blogspot.com dan cari nama anda. hehe. dan aku sedang berusaha utk merapatkan silaturrahim dgn semua peserta2 contest pink aritu ^__~

so, rajen2 la visit http://ciareterritory.blogspot.com utk melihat kawan2 baru dan kawan2 lama saya :) muuuahh kt korg ;p


ehh, sape rasa link blog dia masih tiada di SINI sila sila lah drop a komen here okek. nanti i update you all punye blog. TQ :)

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. dh ada akak punya kan..btw..mata ciare cantik..

    ReplyDelete
  2. ala link i tak nak letak ke? hehehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum puanciare.

    thanks ye dah link.
    do keep in touch..
    anyway, nice meeting semua kawan2 baru..

    ReplyDelete
  4. ^^Dee^^ mata cia sepet la kak sbnrnye..sbb tu gigih sokmo pkai celak ;p

    ^^shahira^^ wslm.nice meeting u jgk :)

    ^^N^^ same2 :)

    ReplyDelete
  5. thanks dear...

    always keep in touch, k...

    ReplyDelete
  6. xda pn sy punya...

    sobsobsob =(

    ReplyDelete
  7. ^^farra^^ sama2. okay nti cia slalu terjah sana k.tp kena la update slalu :)

    ^^kojah^^ so sorry dear....maybe tertinggal sbb u contestant terakhir. i ingt u lg tau. yg pgg camera PINKY tu :D i already link you dear

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha