Friday, December 25, 2009

Cuti Cuti Xmas

Yo Yo whatsup ;p so ape plan uols cuti 3 hari ni?? msti ramai yg on vacation merata malaysia @ luar malaysia ni. haih. bile laaa br dpt jenjalan jauh2 ni? jgn ckp jenjalan jauh2, yg dokat pon tak terpegi T____T
haih nape la dlm byk2 gamba aku g upload gamba yg 1 ni? tak best lgsung. maka layankan aje lubang idung ku wtf yg beso itu ;p tak best ah gamba ni tp aku malas nak upload yg lain. berukband arini hampes sket. huhu +__+

anyway, arini xtau lg nak pegi mana. macam tak pegi mana2 kot siang hari sbb i akan menjadi baby sitter kpd izzmikail. hehe ;p maybe malam lar br nak ke mana2. erm tp itu pon kalo si suami tak penat lar. dia ada projek dgn mael arini. err projek means kerja. jgn salah paham laki aku pegi projek 'lain' lak ngan mael hubby si yanti tu. HOHO. pitnahhh pitnahhh. so if mlm kang dia tak penat bleh ar keluar. errr tp mcm harapan tipis jua sbb besok dia kerja wtf so i bet dia mau rest puas puas.

Esok?? yeay besok mau pegi mjlis bertunang seorg kawan di upm, dan merupakan blogger jugak. heh. siapa? biar lah rahsia. besok ah br i reveal bersama2 gambanya, insyaAllah. moga majlis pertunangan beliau lancar :)

Ahad? okay tak payah cerita pasal ahad please. kang i headache. and i'm not type of person with well-planned. hoho. selalunye last menet punye plan aje. huhu.

itu saje, adios ;p

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha