Thursday, December 31, 2009

Dah beli kalendar 2010? ;p

Ehem Ehem. tahun depan a.k.a besok umurku menjelang 26 thn lah yer? baca betul2. menjelang okaaayyy. so belom lagi ah. maka sebelum 22.08.2010 umur i adalah 25. mude lg nyahhh ;p

Haih semua org pon sibuk wat sinopsis 2009 arini. hoho. tp aku malas lah. cukup lah aku ingat dalam hati bahawa 2009 tahun terMANIS like SUGARRR. aku akan paksa 2009 menjadi tahun terMANIS utk suami jugak. lalalalaa ~~

Harap2 besok a.k.a tahun depan akan lebih manis ah dr 2009 ni. hihi. biar segalanya manis mcm kilang coklat ah. br best :) baik dari segi peningkatan peribadi, career, personal life dan segala2nya. InsyaAllah.

Ok mls merepek byk2. cukup lah yer? anyway, mlm ni korg celeb ke? xyah lar yek. baik dok umah diam2. buat ape pegi berlibur kpd tempat2 lagho tu. kalo pegi pon, biar secara elok bersama famili tercinta.

sayang, ape plan kita mlm ni? candle light dinner ey ;)

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. tak beli calender..
    kat hp kan ade calender..
    huhhuhu..
    happy new year!!

    ReplyDelete
  2. xbeli kalendar pn...mtk free kt kedai2...huhu

    ReplyDelete
  3. aww..bestnya bercandle light dinner;)

    selamat tahun baru ciare..semoga tahun depan lebih manis;)

    xoxo
    pja

    ReplyDelete
  4. ^^miloicekaw^^ hehe...btol jgk ek ;p

    ^^kojah^^ haih tp susah beno nak dpt kalendar cina yg mcm zaman dulu2 tu...kalendar skg ni tak syok ah

    ^^pja^^ hehe tak sempat pon psg candle ;p pas mkn trus jln2 makan angin.tgk bunga api dr jauh jek :)

    ^^N^^ happy new year to u too :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha