Thursday, December 17, 2009

Dah tgk 1st Twilight

Okay sekarang i tau nape bella syg bangat sama edward. hihi. kalo i pon nak jadi vampire. lalalala ~~

tp mmg best ah cite ni. ni yg tak sabo tgk 3rd twilight ni. hehe ;p tak sabo tgk bella jadi vampire lak. aumm ;p

wehh giler bosan ah arini. dah la ramai cuti. aku plak badan je pegi keje, jiwa raga berada kat umah sedg bermain2 dgn kyra dan kyrin. yup! mereka ada di umah aku skrg. seronoknyaaaa :D weekends ni akan penuh dgn aktiviti since now they're in KL. nak pegi mana yer. mcm aktiviti nak buat ni.

~ piknik di ulu yam
~ shopping kat semua shoping cmplex (ni kakak aku lah nih ;p)
~ mandi manda di kolam KLCC (ni utk kanak2 jer weh)
~ bawak budak2 pegi zoo. ni dorg mmg suke lah ;p
~ dan mcm2 lg plan tp . . . . . . . . . .

gamba tak edit. idung berkilat ;p

ada cdgn best2 lg tak nak bawak dorg semua g mana? erm nak g genting pon tak seswai sbb my mom tak sihat. emm ada idea tak??? pleaseeeee bg idea :D

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. Patut tengok Twilight dulu baru tgk new moon..baru feel 100%.ok ciare..pi tengok new moon lagi sekali.

    ReplyDelete
  2. mak kita pun smpai kl mlm ni
    dah tak tau nak bawak gi mana, dahla jadual kenduri kendara mcm full..
    kena lah tingaal mak jap kat umah

    *apa amu masak esok??

    ReplyDelete
  3. ^^kak ili^^ haha tak apa.best jgk tgk yg 2nd dulu. hehe.

    ^^dayu^^ haha sama la. msti mak kena tggl kalo kitorg bershopping.huhu.erm xtau lg nak msk ape.sbb sok nak g ulu yam kot.jom!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha