Saturday, December 19, 2009

Dataran Putrajaya

Dah alang2 ada tetamu all the way from ipoh ni, kena la bawak jalan2 bukan :) so lepas makan satay yg enak itu, kami pergi la ke dataran putrajaya. alaaa yg kat depan masjid tuuu. budak2 ni suke sgt laa pegi situ ;)

kakak dah pandai skang ni. asik bercakap macam bertih jagung. penin nak menjawabnye. tp layankan aje lah ;p

ashuu pon nak interprame jugakkk. asik muka budak2 niii jek. lalalalalaaa~ hihi.

last pose!! baik punya :D hehe. comelllnyaaaa. geram i nengok budak2 ni. ehh dah tak reti aku nak taip byk2 ni. layankan jelah. nak pikir caption pon penin ;p

anyway, ini scheduled entry. ko ingat aku nak buat entry ke pagi2 gini??? HAHAHA. arini kita shopping yaaaaa. jika jumpa puanciare di midvalley sila laa tegur :)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. ^^pja^^ tu lar psl, naseb mereka comel. kalo tak, bleh mereng nak melayam ragam mereka ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha