Saturday, December 12, 2009

demam tapi . . . . . . . . . .

Wuaaaa gile aku ni. demam2 sempat online?? sempat wat projek XYZ dgn model aku ni. haha. anyway cube korg teka sape model haku? hihi ;p

amacam? neves tak nak tau cite sepenuhnya?? ;p ade iras artis kan? ke mmg dia artis? teeettt ^__~ anyway aku update kat blog ari senin ah. arini traffic rendah. huhu.

akan bersambung. . . . . . . .

pssssttttt: sape yg tak sabo nak tau,
please checkout my facebook okek ;p

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. tau..tau..
    tapi takpe..kita bagi surprise kat smua
    ciare ni, demam2 pun sempat buat mee bandung
    sedap je org demam masak mee bandung
    thanks ye

    *ciare, my turn kalau next week bleh?

    ReplyDelete
  2. ^^joe^^ haha rozita che wan ke?? bukan laar ;p

    ^^N^^ bkn...saje2 makeover org :)

    ^^dayu^^ mmg cubaan berani mati bg org johor mkn mee bandung.hehe.mee bandung muar sodappp ;p next week? em mcm xbleh sbb mak+sis nak bercuti kt sini.krismas bleh?

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha