Tuesday, December 22, 2009

dia prihatin dgn minat i ber-blog ni :) TQ sayang

Oleh kerana masih tidak menjumpai cable camera sony cybershot kesayanganku (tahapa2 gtau jenama camera. konon canggih lar sgt T__T), maka korg layan jelah ape yg ada yer. sila bersyukur skrg!! HAHA. anyway, ini jer yg mampu i berikan (cececeee ;p) buat sementara waktu ini. gadgetnya adalah daripada sebuah henfon cikai yg tak sampai 1 pixel. wakakaka :D okey tak perlu lg membuka pekung di dada henfon sendiri. i bersyukur dgn apa yg ada. alhamdulillah.

sayang malam nanti kita pergi IOI yer, cari card reader @ cable utk camera Sony i ni. hihi.


Rasa terharu jugak sbb malam tadi teman sebilik i bertanya, "Syg dah update blog ke?" wahaaaaaa terharunyaaa. maybe dia bertanya sedemikian sbb bini dia tak on laptop pon. dok melopong aje baring2 dan bersenang lenang serta berlegar2 di dalam umah. i wat senaman kuruskan peha tuuuu. wakakaka ;p


"mcm mana ayg nak update blog, cable camera tak jumpa lagi. aritu kan kyrin main. tah mn dia campak T__T " ok kena wat drama sedih2 sket depan laki sendiri ;p

"laa yeke? okay jom cari sekrg." huuuuu terharuuuu i tell you. sbb time tu, dia tgh pegang spanar nak repair savvy i yg dah lama terkandas tu ;p sanggup dia letak spanar dan tlg cari cable dgn penuh semangat lagi.

semata2 nak tgk bini dia update blog dgn gamba2 latest. wuaaaa i terharu tau sayang ^____^


Tapi nak wat camne, takde rezeki lar nak jumpa dgn cable camera aku ni. maka nak tak nak kena la beli cable @ card reader malam ni. haih. nak beli jugak. byk cerita nak update dlm blog. but without pictures, rasa bo-gel pulak blog i ni. auuuuu ;p


Sekian aje. so best tak? update lain, gamba plak lain. langsung takdo kena mengena. caption2 utk gamba2 ni korg pikirla sendiri dalam hati yer. jgn ckp kuat2! :D

adios!

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha