Monday, December 14, 2009

Doktor cakap . . . . . . . .

Aku pelik. serius pelik. mcm mana ey nak cite?? sbb speechless bangat ni xtau nak cite mcm mana. eh eh idak ler pelik mana pon. hehe ;p anyway, kan heboh2 kecoh2 psl aku demam, tak sehat bagaii tu kan?? aku adelah pegi jumpe doktor dan ternyata aku sakit.

Bila check body temperature, konfem demam. check kepala, konfem berdenyut2 saraf aku. idung? selsema. tekak? ok lagi. blom batuk dan takde kahak ijau lagi (uweeek ;p). tapiiiiii, bile check tekanan darah doktor ckp resultnya 90/70. haish T______T. aku rasa something wrong lah with my body.

But actually, there's nothing to be worried about. sbb doktor ckp 90/70 masih dalam range normal. cuma ia mcm tak berapa seswai dgn badan aku yg nampak SIHAT walafiat ni. huhu.

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. akak kene byk rest nie..hope akak cepat sembuh oke..suh mr hubby pelok slalu..=)

    ReplyDelete
  2. ingatkan ciare dh pregnant... anyway. klu ye, alhamdulillah.. tp yg penting rest k..

    ReplyDelete
  3. dn't worry dear,iAllah tkde pape..,srgh2 org mmg rendah sikit,kalo saya sendiri pun mmg slalu bp cmtu jer, tp kalo time rendah sgt tu mmg rase lain mcm sikit, pening2,penat,kpala berdenyut2..

    xoxo
    pja

    ReplyDelete
  4. lor...bikin cemas saje kamu..ehehe semoga cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  5. get well soon ciare..=) bykan berehat..

    ReplyDelete
  6. kalo Dr ckp nothing to be worried, percayelah ckp Dr tuh 90%. ikut nasihat dia dan jaga kesihatan.

    kalo dia ckp 'dah xde ubat dalam dunia ni yang boleh tolong awk' percaye 60% je.sebab masih ada doa dan Allah.

    Allah takkan uji hamba-Nya kalau kita tak boleh tahan ujian-Nya (Remy Ishak ckp dalam Nur Kasih)

    ReplyDelete
  7. ^^zaza^^ TQ. ops! peluk selalu tu harussss :D

    ^^N^^ haaa tau xpe. ubat sebelah lappy ni jek ;p

    ^^farra^^ blom ade rezeki lg. doa2 kan yer :)

    ^^pja^^ eh pja doktor kan? :D a'a doc ckp msih dlm range normal.

    ^^yani^^ cemas ke? i lg cemas :D

    ^^yantie^^ TQ :)

    ^^lina^^ baikkk UMI :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha