Tuesday, December 29, 2009

Happy birthday Kyra. Sudah 3 tahun :D Kakak da besar . . .

Tak silap aku, kyra sepatutnya lahir 11 Januari. Tapi tah macam mana terlahir awal 2 mggu lak. maka arini lah arijadi Nur Khayra Batrisyia Helmey Rusdy =) 29 Disember . . . .

Aku ingat lg abg ipar aku msg pd 10 am 29/12 3thn yg lepas

"Adik, kak leha dah selamat lahirkan baby girl 2.9kg. comel sgt"

Dan buat pertama kalinya, aku ada anak sedara :D kyra masa kecik2 bulat, gelap, mcm boy tau. but now dah transform jadi kurus, putih lepuk dan takde rupa boy dah. hehe :D meh tinjau rupa kyra masa kecik2. hehe


HOHO. betul kan? lain giler rupa dia. hehe. but still cute tau :D tambah2 tang lesung pipit dia. dia dah beso nti mesti tak ngaku di gambo dia kan ;p

Kakak, makshu ucapkan selamat hari lahir. nanti bila kakak dah pandai baca jgn lupa tgk belog ashu tau. hihi ;p sesungguhnya gambar kamu sgt byk dlm belog ni. I wish kakak cpt besar dan sihat. jgn asyik meragam tau. cian kat mama penat. pastu kakak kena tlg mama jaga adik. kakak kan baik dan pandai =)

Makshu ade beli adiah utk kakak. ptg ni ashu kirim kat ateh sbb dia nak balek ipoh. nti mintak kat ateh k ;)

Happy birthday Nur Khayra Batrisyia. how time flies since the day I first saw you :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. alala..kecik besar sama comel...

    http://kancilbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kt dah ade 3 anak sedar tau..msuk 5..
    cam ne tu??huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. ^^niza^^ hehe comel :)

    ^^miloicekaw^^ wuaa nak masuk 5 dah? hehe

    ^^N^^ :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha