Wednesday, December 9, 2009

i am nobody in nobody's heart

ceaaa tajuk tak tahan. tapi aku takkan lupa kot skrip "i am nobody in nobody's heart" ni. hmmm agak2 sape bleh teka ni cite ape?? teka skrg!! sape dapat teka akan memenangi sebuah..err okay tipu je takde adiah pon. HAHA. teka lar korg. agak2 dialog ni dipetik dari cerita ape. teeeeett ;p sape dpt jawab mmg teror ah. hihi

So skrg ni aku nak tanya korg ape cerita yang paling mendalam dan terpahat dlm otak kepala lutut korg. okay ni aku nak listkan senarai cerita yg terpahat di hati aku. dan betul2 feeling namampos jika menontotnya. err okay tak jadi la nak listkan. hehe (gedik betol haku ni asek tuka2 keputusan di saat2 aher. kahkah ;p)


hoho sape baca entri2 aku arini mmg teror ah dia. sbbnye entri arini tiada motif dan isi penting. kalo time SPM dulu kena wat summary utk 1 petikan (subjek english aku rasa) mmg tak akan jumpa langsung isi penting dlm entri ni. sapa rasa dia student tidak digalakkan utk membaca blog ini kot ;p

masih tercari cari di dalam kegelapan

iklan japs ;p aku rasakan, dulu aku penah wat novel. tp mcm baru siap 50 pages aje kot. sbb time tu mcm pengaruh laa jgk dari alam sekeliling. masa tu, ada library bergerak dtg ke sekolah. dan mcm2 buku novel (harus novel cinta. tak koserr nak baca novel ilmiah. kahkah) aku telaah. ckp dekat mak nak study konon kat sekolah. padahal aku pegi library utk baca novel. lepas tu siap berpacaran bagai. abes merudum result PMR haku. hahaha. giler ah. kecik2 dah bercinta (hope husband i x baca entri ni. haha :D). tp serius ah cinta beruk weh. sbb form 4 aku masuk sek asmara asrama dan tggl gituu aje pakwe aku. haha. sian dia. aku mmg kejam. becinta pon mcm beruk. naseb tak jadi beruk. naseb still bleh masuk sekolah asrama dan dpt keputusan SPM yg top 10 kat sekolah. huhu. alhamdulillah.

okay sudah ah. dah mcm entri cendol dah rupanya. mcm2 adaaaa dlm cendol aku arini. KAHKAH. sekian saja. tamat

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. fuuyyyooo top 10 tu..nampak nau budak bijak ciare ni

    ReplyDelete
  2. wah, ingt dpt adiah btol klao teka..hehe
    hmpir trpedaya..hehe

    ReplyDelete
  3. ^^yani^^ ceh, takat top 10 sajok..i dpt nomo 9 yg sebona eh T__T

    ^^yuyu^^ o0o0 xdok adiah mung tokseh yep? hep hep pukul montot kang ;p

    ReplyDelete
  4. i suka tgk cite ps i love you dgn if only. memang touching gila.

    ReplyDelete
  5. ^^Dianna^^ PS I LUV U dgn IF ONLY? cite omputeh ke? best yek? mcm menarik ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha