Wednesday, December 9, 2009

idea come here please ;p

Wahaaa aku rasa loser ya amat sbb entri tak berapa kencang ah lately. hihi. kencang ngalahkan org wat bisnis plak haih T___T bisnis pon tak jalan2 lagi ni camnooooo. sayang can u please hurry up sket wat apoimen ngn our client. heh ;p

okey mari berbicara mengenai wedding. iaitu wedding puan zamdafilla. wuaaaa da jadi puan dah ko zam??? heh ;p teeeeet...i mcm tak percaya beliau sudah menjadi puan pada sabtu lepas. Alhamdulillah lancar bukan majlis kamu. maaf ye zam sbb xdpt pegi ke majlis kamu. apepon, doaku sentiasa mengiringi kamu agar berbahagia ke akhir hayat bersama suami kamu. cayalahh zam ;p

so mengikut perkiraan zam adalah gadis (now bukan gadis lagi okek ;p) ketiga yang mendirikan rumahtangga atau tanpa tangga di kalangan dorm~mate kami di sek teknik dulu. pertama; ainun nur. dah selamat pon dpt seorg cahaya mata. yg kedua aku; yang sedang berusaha mendapatkan cahaya mata (heh ;p) dan yg ketiga zamdafilla. welcome welcome. selamat mengejoin kelab wifey okek ^___~. next: along KL lah kot. hehe. cepak cepungg cepak cepungg ;)

girls, cepat2 sket eh. hehe. aku dgr cite junior bilik kita yg bernama mira tu dah nak kawen in the midle of december ni. hmmm langkah bendul budak nih. HAHA.

okay lah, thats all for now. adios XD

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. smua berebut2 nak kawin
    yelah, umur2 gini kan.. alah ciah, u kira muda lagi pe..
    kira cepat gak lah kawin..
    huhuhu..next 2 year pun ramai kawin
    pastu abis dah..

    *gi lawat membe bersalin je lah pulak lepas ni

    ReplyDelete
  2. demam kawin skrg ni..
    wei nk kawen jgk...sob..sob..sob..
    hubby cpt la msk minang..ahakz!
    bkn dia dgr pn kek sni..ceh!
    uhuk!

    ReplyDelete
  3. ^^dayu^^ wuaaaa tu lar psl.kwn yg preggy dah bertambah ni.kena kumpul duit beli adiah dr skrg.huhu.plg xsbr nak visit jiran i ni laaa bersalen nti :)

    ^^juera^^ hah! cepat2 suh dia masuk minang ;)

    ^^N^^ gitu la nampaknye. huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha