Tuesday, December 8, 2009

Kejam Geram Tak Patut Tak Aci bla bla bla

aku gerammmmmm. napelaaa majikan si mk tu kejam sgt. dah la dia mmg keje ari sabtu. but now dah tambah keje ari ahad plak??? wakluuuuuuu. ni aku nak ngamuk ni!! baru cdg nak honeymoon tp cancel?? isk ni aku nak g bom company jepun tu. huhu ;p

abes ah tak cukup masa dah kami nak bermanja2. huuuu. mati kutu laa aku nak isi masa lapang sepanjang bulan 12 ni. dah le tiap mgu ari jumaat cuti. so tiap mggu ada cuti 3 hari. tp mk cuti tiap jumaat jela. sabtu ahad koje. wakluuuu sgt2!! haish T____T

So nak wat gapo weh sabtu ahad yg melambak2 bulan disember ni? ade girls yg nak dating ngn i? ;p alaa korg2 yg da kawen msti jenjalan ngn hubby masing2. ouccch!! segan marr nak kaco uols laki bini berdating. xpo laaa. aku akan join kelab bujang laa bulan disember ni. hehe;p

cik balkis, free nggak mau nonton AVATAR n SALT?? hehehe yahoooo. i bujanggg. wink wink ;) sayang jgn lupe bg nafkah byk sket bulan ni. i nak shoping with the girls. teeetttt ;p

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. erkk..sama la kite ;(

    takot seh mo kawen. huhuhu...kerana ini laa..

    ReplyDelete
  2. i nk join...

    i da hbis stdy,,,horey,,,,,

    nak cr kijo lak ni,,,ader kijo kosong impom r,,,,heheehe

    ReplyDelete
  3. wahaaa xkan sbb tu kot xnak kawen??huhu.small matter jelahh kot.aku cume tension sbb honeymoon cancel.tp kalo tang jln2 with the girls tu aku suke jeee.haha.bleh shopping sesuka hati ;p

    ReplyDelete
  4. cik balkis meme suko tgk waye nih XD

    ReplyDelete
  5. biku aku akan buru ko this weekend. hihi. eh tp avatar dok kuar lg mgu ni. haish.

    ReplyDelete
  6. huhu..sabar..banyak keje banyak duet =p

    ReplyDelete
  7. wut...ahad pun kene keje??? adoiyaaa...ko kasi penampo gune kaki je majikan MK tuh yang...hehehe

    ReplyDelete
  8. ^^puanfarah^^ amiiinnnn.....biar dia cari duit utk i soping. hehe ;p

    ^^Z^^ tu le pasai.jom bg penampo sama2 kat org jepun tu..hahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha