Thursday, December 10, 2009

Lite dinner jer weeh

Bila stock brg dapor dah abes, ini lah jadiknye. makan kat kedai lerr. haha. bini pon mcm dah tak berapa aktif kat dapur dah skg ni. dah jemu masak ke puan ciare??? HAHAHAHA. baru setengah tahun kawen dah rasa malas nak masak. erm petanda buruk tu ;p

Kitorg makan kat kedai makan dlm giant tu je. kedai chili nama nya. haha. hot chilli kot. tah lupa nak ingat nama kedai. nak snap gamba banyak2 pon mcm terbantut sbb pekerjanya jeling maut kat aku. hihi. ehh sedap tau mende ni. shrimp rolls namanya. besoo weh roll dia. 1 set dpt 3 ketui jek. tp haku makan 2 ketui dah konyang.

so lg seketoi taruk dlm perot mk. hihi ;p dia harussss la makan set nasik. mk kalo tak dapat nasik menggelupur laa dia asik badmood aje. haha. naseb bini dah imune HOHO. sonang aje dia ni. masak nasik, wat telor mata dia dah diam dah. kalo tambah ngn budu peberet dia tuu haish, tak nampak dahh bini kat sebelah ~__~

Ehh ini dinner kami weekends aritu. tak ingat dah sabtu ke ahad. huhu. gilaa ah cerita dah basi pon. shrimp rolls pon dah jadi baca. KAHKAHKAH. tp malam tadi aku TERajen ler pulak. wat ikan keli masak merah. ehm sodaaaaap. hihi. mmg peberet aku ler tu. tp bleh plak si mk cicah ikan keli masak merah aku dgn budu??? &%^#%$#&^*!! sabo jelah. sayang, please get rid the smell of budu tu eh. aku tak bleh cium bau budu skrg. bau busuk pulak. haha. dulu kemain lg aku melantak budu. baru 6 bulan dah jemu mkn budu ke cik kak?? ;p

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. SUDAH ADA PETANDA ANDA TIDAK BULEH MENCIUM BAU2 BUSUK..LALALALLA..

    ReplyDelete
  2. i love shrimp..ni giant mana ciare..leh kak dee gi terjah..

    ReplyDelete
  3. ^^Ann^^ mana lar xde petanda, sbb budu tu dah bau mcm pekasam! pelik benor...

    ^^Dee^^ ops! bukan hot chili nama kedainye...tp nama kedainye Mango Delight. hehe. giant Bandar Kinrara 5 :)

    ReplyDelete
  4. ahahah ingatkan petanda baru..xpe...'usaha' tangga kejayaan=p

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. stok pun dah habis ni
    peti ais dh kosong
    smlm masak sardin, gara2 malas nak kuar gi pasar
    malam ni nak tak nak,kena gi gak

    *shrimp roll,mcm lauk kat cafe world FB

    ReplyDelete
  7. ^^yani^^ tgh 'usaha' ni :D

    ^^dayu^^ nak g psr borong ke? huuu kitorg da lama x ke situ ;p cafe world FB?? game FB ke? huhu

    ^^nad^^ meh ler ke giant bandar kinrara 5 :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha