Monday, December 21, 2009

Live update ! ! !

Whoaaaa mcm berita panas lah harini. sama ada berita panas sahih atau pon tak sahih. jgn ckp berita panas tu dlm dunia artis jek, dunia realiti manusia bukan artis pon ade berita panas. bleh tak arini baru ku tahu opismate ku mahu menamatkan zaman bujangnye on this coming weekend??? panas tak hati ko? hehe. not his fault lah actually sbb aku yg dah lama tak balek opis. dah 2 bulan kot tak balek opis. So lunch arini nak balek ke opis utk mengutip kad jemputan kawen beliau. heh ;p

erm dan lagi satu hatiku PANAS sbb cable camera aku tah ke mana dicampak si kyrin aritu. haih. jenuh laaaa. camnooo aku nak update blog without pictures ni???? T____________T whoaaaa.

nanti mlm ni nak cari jugak cable tu. kalo tak jumpe, nak kena beli lar jawabnye. okay lah nak balek opis dah ni. da daaa~~

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. jgn panas² yang
    meh zie simbah ngan ais nak??

    hehehe

    ReplyDelete
  2. Eiiii tolong2..ciare..dapatkan jugak kabel tu..mcm nak bernapas tak lepas kalau tengok blog ni takde gambo..:)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha