Thursday, December 10, 2009

Makeup class by EyraRizal - - Part 2

Akhirnya, terupload jugak seme gambo2 ni. hehe. nak upload kat umah pakai beruk~band jgn harap ah. lembap mcm siput babs. so kena arr aku upload kat opis ni haaaa. ape pon aku wat entri ni time lunch okek. jgn tuduh i ngulor T____T

yeahh makeup makeup!! i love makeup! I loveeee being womannn ;) smlam set2 yg aku order dah sampai. uuu seronok. aku sukeeee bkn sbb bleh mekap muke sendiri tp aku sukeee sbb nak mekap muke org. in fact, mekap muke sendiri takde faedahnye sbb kalo tak cun, tetap tak cun jugak. mekap lar 4 inci pon nampak huduss jugak T____T. ehh ni kenyataan utk diri aku okay. bukan utk org lain. jgn salah paham plak ;p

ini lah cikgu kami yg comei loteeeee sgt2 iaitu eyrarizal (kanan). bersama partner beliau yg bernama amy :) wuahhh mude2 lagi dorg ni dah ada bisnis. ni yg ai menggeletis nak set up bisnes ni. akan ku buktikan pada semua. ai know its tough and challeging (abaikan spelling aku malas nak betulkan) sbb skrg ni makeup artis dah mcm cendawan tumbuh lepas ujan. ntah2 nanti, selang satu umah ada mekaup artis. wakakaka ;p

juju dan dna

linda

uuu ape nama ek. su ek? lupe laaa;p

the model; melly ;)

haaa yg ni pon lupe laa nama dia ;p

use. comei sgt dia ;p

last but not least mesti laa muke aku menepek kat sini. HAHA. ape pon enjoy sgt2 join kelas makeup eyrarizal. berbaloi berbaloi. yang penting all the basics dah ada. tinggal nak asah2 bakat aje. tp mekap ku sedikit kelako. mcm baru lepas kena tumbuk je. kahkahkah ;p but okay lar for the beginning kan. ai neves laa nak makeup sendiri depan eyrarizal ni. tu pasal tgn mgigil. HOHO. apepon, i'm ready to the next level. yeahh :D

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. mest mahal kn kursus ni..kamal pernah ofer nk sponsor yani g kursus ngan kazen die..mekap artis gitu..nurin..pernah dgr?

    rm2k for 24hours..memang die ajar kite sorang je..24 jam tu ikot kite la nk bape jam satu sesi..mayb pd ciare xberbaloi sgt sbb ciare dah ade separuh basic..dr yani yang zero ni..ehehehe

    ReplyDelete
  2. terbaek...buleh lar nempek muka kat u..hehhehe...

    ReplyDelete
  3. ^^yani^^ what?? nurin tu cousin pak tam??? whoaa bestnyaaa :D erm kalo kusus peseorangan mmg mahal gitu kot..standard la...hihi...eh ape yer link website nurin?

    ^^ann^^ meh meh ke teratak hamba. mk keje weekends bleh i jd mak andam ;p

    ^^N^^ wuaa ramai nak jadi model ni...uols sudi keeee ;p

    ReplyDelete
  4. oh my..
    mengapakah gamba itu...

    huduh sggh.. haha..
    muke eyra kecik sungguh...

    ReplyDelete
  5. ciare nnt ko wat tutorial k. aku ade hi tea dinner bulan 1 neh, theme dia, pink+purple. silela buat demo dlm blog ni. hehehe. i setiausaha kehormat, haruslah mata meghelit2 noks.

    ReplyDelete
  6. wowow lupe nak gtau, ade budak opis aku jual brg mekap direct from europe. bende tu aku x tau ape name, tapi bila calit kat lips, kat mata ke, memang eye shadow tu akan ikut betul2 mcm yg ko beli tu.

    biasanya kaler kat eye shadow tu bile dh kene kat kulit dia tak ikut betul2 kaler ori kan. yg ni dia jadi kale sebijik mcm yg ko beli.

    pastu mekap tahan dari pagi smpai ke petang. nnt aku tanye price. kalau ko nak, aku mtk murah kat dia. okey.

    ReplyDelete
  7. ^^amy^^ whoaaa ape buruknyeeee..cun apee ;)

    ^^lisa^^ wahaaa nak mata ngelits2 yek? hihi. anyway menarik la produk itu. adekah ia eye base from MAC??

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha