Wednesday, December 2, 2009

mau nonton.dan stress

Aserehe ~~~ bile masa nak tgk cite vampire ni. adeeeh ~~ nak buking kat GSC tak bleh pulak sbb dorg dah disabled kan function buking tu. tp still ade function utk beli tiket online sama ada nak pakai cc atau maybank2u. walawehhh tak koserrr lak rasa nak beli2. sbb takot tercancel last menet. beselah idup i hectic sket. byk beno plan A-Z. kang tetiba "jom g genting!!" haaa kan tak pasal2 cancel tgk wayang. bazirrr aje. at least kalo buking tu, cancel i x rugi maak ;p aku nak tgk cite ape? opkos ah cite di bawah ini ~~

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON
wuaa bile masa nak tgk cite ni. aku tgh mencari2 masa yg lapang nak pegi ni. almaklum le MK ni busy ngalahkan PM T____T. tapi tak tau le situasi aku skg ni mengizinkan tak aku pegi berlibur ni (bunyi mcm diserang penyakit kronik. haha). dgn ini aku mengesahkan aku adalah overweight. pastu mcm dah tak larat nak bawak badan sendiri. muat ke aku dlm seat panggung wayang tu nanti? ;p weiii riso aku dpt mcm2 penyakit kang sbb overweight. tak pasti lah overweight ke tidak. tp aku mengalami simptom2 berikut ;p
  • termengah2 bile duduk lama sgt. perot rasa sengkak. rasa nak letak kejap perot a.k.a lemak atas kusi lain. huhu. yg peliknya kalo duduk aje mengah. kalo berjalan tidak. maybe sbb tummy berlapis smpai 4 lapis kot. kalah kek lapis serawak ;p
  • semua kain baju kurung dah sendat. akibatnye aku kena cover makan. sbb kang aku riso kain tertetas ;)
  • pastu most of baju kurung adalah baju kurung moden. yakni ada sedikit shape. pastu skang shape dah tiada. shape tiada. dari depan atau blkg nampak mcm batang pokok durian. dari tepi mcm org mengandung 4 bulan kot. scary movie T__T
  • bila duduk aku akan cover perot dgn sweater kerna aku khuatir org akan pelik dgn kebesaran perotku
  • yg peliknyaaa semuaa lemak ke perotttt T____T maybe pipi aku dah x muat nak letak lemak kot now dah transfer ke perot
  • aku dah mula membelai2 perot. bcakap dgn perot. kalo org lain ckp ngn perot gini "assalamualaikum baby. baby wat ape tu. mama sayang baby"...tp aku pulak ckp dgn perot aku gini "lemakkk, lemakk jgn over tauu. kang i buat liposuction kang" KAHKAHKAH
the end. jumpa lagi.

Xoxo;
Ciare =)

12 comments:

  1. hahahaa...aku salute la ngn entri ini.. berani membuat pendedahan. haha..

    xpe2. dah kawen x pe tembam sket. adat la tu. hepi sgt tu...

    ReplyDelete
  2. hahahaha kelakar la entry ko ni haha. opss bukan gelakkan ko.. tp gelak kat ayat ko. hehe. jgn mrh jgn mrh. aku pon dlm proses membuang lemak huhuhuuuuu

    ReplyDelete
  3. huhuhu..sama lar kita..selalu bercakap ng perut yang besar ini..lalalalala...

    ReplyDelete
  4. hahaha..lawak laa...meh cni post pic da latest...meh ktorg judge btl ke x..

    ReplyDelete
  5. ^^mawar^^ tau xpe.sgt berani mati okek.bpikir doblas kali b4 nak tulih.huhu.tp tulih ajelah, sbb most readers assume aku kurus kering T__T

    ^^muni^^ xmrh pon...bcoz its a fact ;p

    ^^ann^^ mari mari kite bckp dgn pewottt ^__^

    ^^farra^^ tidakk tidakk, tp xtau le kot2 ade.doa2kan yep??? :D

    ^^princessN^^ wuaaa xsggup nyahhh T____T gediks jap ;p

    ReplyDelete
  6. ciareeee takkan sampai begitu sekaliii :O

    hok hok

    ReplyDelete
  7. ^^dd^^ iyeee smpai begitu sekaliiiii ;p kena pakai jubah kot br dpt sorok.hikhik

    ReplyDelete
  8. same la masalah kite..tetiba dia memboyot tak terkawal..kalau ade baby takpe jugak..Haha..rase cam bila control makan pun takkan kembali ke bentu asal je..T__T

    ReplyDelete
  9. usih xkan la sampai terok benor ciah..ke kamu je yang rasa gitu?

    ReplyDelete
  10. adelah ciare.....xtahan bace entri pendedahan berani ni..xpela, belai2la lem..lem..tu, pujuk2 die supaya xbertambah lg...nyah ko dari perut ku..

    ReplyDelete
  11. ^^yanti^^ alaa at least akak dah penah beranak. bleh wat excuse. hihi

    ^^yani^^ erm btol la yani. xtipu

    ^^fashya^^ hahaha :D tp bkn sng nak nyahkan lemak T__T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha