Friday, December 18, 2009

Mereka dan fish

Haih sesungguhnya sgt mendebarkan nak menjaga budak2 kecik ni yer. huhu. tambah2 lg manusia mcm aku yg merupakan anak bgsu dan tak pernah menjaga budak lebih kecik dari diri ini. errr i mean kecik dr umur la. sbb kalo kecik dr size tuuu sukar nak jelaskan. haih ;p

Apepon ai sgt tabik spring toink toink toink kat my sis sbb bersabar dan redha dgn kerenah anak2 dia. errr bukan ape, utk kes dia lain sket. husband 3 bulan ada 3 bulan tak ada. u pikir la sendiri dia kerja ape kan. so nak tak nak, kena kuatkan semangat la kan nak jaga anak2 beliau yang sgt2 comel ni. hihi. errr tp comel time mereka good mood saja. kalo time meragam tak comel langsung sbb mereka akan berguling atas tiada sebab. oh! sgt mencemaskan. errr aku mcm ni ke kecik2 dulu? ;p

apepon, mereka adalah anugerah dari Allah yang perlu dikasihi dan dijaga tiap masa. time2 nak membesarkan mmg agak merunsingkan kot utk mama dia. tp bila dah besar nanti lega la tu. well, i'm a lil bit worried la jgk memikirkan what kind of mother i will be. baik ke? garang ke? senyap sunyi ke....tp harus la penyayang kan? :)

Okay yang ini no komen. lagak aku dah mcm paparazi. sumpah sgt susah utk mendapatkan gambar beliau. kyrin kyrin. cepat besar ye. jgn asik nangis. sian kat mama. mama kamu dah le kurus kering. huhu. tp abah kamu balek lg 3 bulan tgk mama kamu tggl tulang je kang ;p cepat besar tau. nanti da besar kyrin pulak jaga mama okey :) jgn gaduh2 dgn kakak kyra tau ^__-

btw, time ni we all mkn di kedai makan yg mempunyai satay paling sedap tuu. aummmm ;p

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha