Wednesday, December 30, 2009

Murni's Engagement

1st of all, congratulations to Murni & RR kerana sudah menjadi tunangan orang. ingat, bertunang bukan lesen L ke lesen P ke tau. dah kawen nti baru dpt lesen. skg ni baru apply lesen. belom approve lagi. hehe. ape aku merepek ni???;p

Jom layan gamba :)

Inilah pengantin bertunang (dd yg ckp ;p). cantik manisss aje :) baju mu sgttt cantek. heart it sooo much ^___^

beberapa menet lepas aku sampai umah muni, sempat snap few pictures then terus ah adegan sarung cincin :) hehe

comel kan? :) time ni dah siap sarung cincin segala. amboiii happy si muni. mmg cool giler muni, mcm tak berdebar langsung pon. aku dulu sampai nak tercabot jantung. hehe. mujur tunang i sempat sambut jantung i. HO HO ;p

dahlia, puanciare, dd, muni, pae, kakyen, sanny. see? i sorg puan tau. rasa mcm masih berada di zaman anak dara. HO HO ;p

murni di mini pelaminnya. comel. simple sgt. hehe. tp time sarung cincin tu tak sempat nak sarung atas kusi ni, so lepas setle semua kena ulang tayang balek utk koleksi gamba di mini pelamin :D

hantaran pertunangan mereka. yg konsep merah krim dari pihak pempuan. yang konsep putih dari pihak lelaki. hihi. sweet semua hantaran ni :)

close up! hihi. aku kepingin kat kek SR tuuuuuu. slurppppp ^__-

4 gadis pingitan. awat mata pa'e stim semacam tuh? hikhik. anyway, best dapat jumpe kamu semua :)

ops time ni berada kat hospital tau. lepas majlis muni bertunang, we all pegi ke HUKM melawat Hafiz. dia sama kelas we all belajar kat upm dulu. sian dia. tetiba kena darah tersumbat kat saraf di otak. lepas tu dia mcm kena strok. bahagian kiri tak bleh gerak. tp alhamdulillah masa we all dtg, dia dah bleh gerak. cuma nak jalan tak boleh lagi. mari kita doakan agar dia cepat sembuh okay. amiiinnnn :)

this is my makeup ke majlis murni bertunang. huhu. SILA ABAIKAN kulit ku yg kasar menggerutu itu T____T

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. wahh meriahnya majlis..mcm akad nikah pulak..:)

    http://kancilbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wahh gitu rumah ku keadaannya time sarung2 cincin tu. kihkih.

    uiks bile mase ko snap gamba aku tgh tsenyum lebar tu? haha. terserlah kehappy-an ku..cehhhhhh :p

    aku mmg xdebar lgsg nape tah ;p pastu makcik aku bising sbb die kate aku turun tangga time nak sarung cincin tu aku jalan laju2 hahahaha

    adakah x sabar2 nak jadi tunangan orang?? :'D

    alhamdulillah dah selesai dah hehe. thanx ciare sudi dtg ;)

    ReplyDelete
  3. kool kan muni, x berdebar langsung.. jeles aku~ kalau lah aku bole camtu gak nanti kan bagus :D

    ReplyDelete
  4. Cantik make-up...ciare, buat tutorial smokey eyes bley?

    ReplyDelete
  5. comel2..
    sape yg ambik gmbar ni???

    cian kwn awak yg kat spital..
    moga cpt sihat..

    ReplyDelete
  6. ^^niza^^ hehe biasalah skrg ni...kalo kawen kang lg meriah :D

    ^^muni^^ sama2. hehe.naseb sempat dtg ms muni sarung cincin :P ingat kan tak sempat dah.

    ^^dd^^ dd nti ko jgn mnggeletar tgn tau ;p

    ^^kak ili^^ erm kite cnfuse sbrnya.kalo mekap gini kategory smokey eyes ke kak? kite hantam jeee.hoho.ok nti ada ms bleh watkan tutorial k:)

    ^^miloicekaw^^ :) em gamba ni mostly i tgkp.tp gamba yg i ada org len la tgkpkan ;p

    ReplyDelete
  7. nnt nur tunang ko la make up kan yek..asyik kat diri sendiri jer..n aritu ko make up ati sorg..mane aci hehehe

    ReplyDelete
  8. ciare..xtingin wat bisnes makeup pengantin ke??ko makeup cantik maa..tingat time aku nikah aritu...

    ReplyDelete
  9. ^^nur^^ hehe bleh ajee :) tp kena gtau awal2 tau :)

    ^^hana^^ haha. harus la naaak. tp skg aku still nak belajar lg teknik2nya..insyaAllah la pertengahan 2010 br officially jd jurusolek kot :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha