Thursday, December 3, 2009

my favourite lip color

Ola! now aku dah jumpe lipstick yg betol2 lemak berkrim disukai ramai iaitu nude pink. HAHA. so xyah nak buat ala2 nude lagi dah, sbb its originally nude plus pink. ai likeeeeee =D

it's maybelline. code: P11. ni versi watershine ler ni. kan ala2 moist gitu...aummmm. HAHAHAHA. okay pada yg dok msg kat email, fb and event shout box, this is the answer :) huhu. selamat menerjah ke booth maybelline skrg ;)

pssstttttt: please please please abaikan kulit tidak sekata tu.
mcm *^^&&%&*&* kan?? huhu.
mujur ada taik lalat yg manis. huahuahua ;p

Xoxo;
Ciare =)

11 comments:

  1. owh..lipstik maybeline yer..mau pegi terjah watson or guardian ni..hihihi..nude color on ur lips sgt cantekk

    ReplyDelete
  2. ooo..kene carik jgk nie..tapi harus la mr hubby yg kene sponsor..bini dia jgk nak kasi lawa kan,,haha

    ReplyDelete
  3. suke ar color ceni...
    pasni boley pi serbu beli ar....hihihi!!

    ReplyDelete
  4. terpaksa mengaku yg sy jatuh cita kat kaler tu jgk!!

    mine is FASIO 873(crysto pink) =)

    ReplyDelete
  5. yeah..pink mesti kena ade!!Hidup pink..hahaha

    ReplyDelete
  6. hehe...cuns...PINK semestinya dalam hidup wanita...dari kecik sapa ke besor... :)

    ReplyDelete
  7. ^^norhaizan^^ sila2 terjah skrg ;p

    ^^zaza^^ haruss kena sponsor ;)

    ^^cikladyangel^^ serbu jgn x serbu ;p

    ^^wawan^^ fasio? err adekah nude pinky jgk fasio itu?

    ^^emaduel^^ hidup PINK!! :D

    ^^are'ja^^ betul3 :)

    ReplyDelete
  8. ya.. memg nude.. nak abih dah.. jadi perlu beli yg baruuuuu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha