Tuesday, December 1, 2009

My latest weight

Amboiii. ade je topik membuka pekung di dada ramai bertandang membaca yep T____T huu sedih marrr. beratku skrg adalah bagai johan. huuu nak masuk rancangan realiti TV yg nak kurus tu bleh?? apeke nama tajuk program tu eden lupo.

Maka berat terbaru i adalah.....ermm emm ermm err OK xnak cakap. KAHKAHKAH. sesungguh berat seperti tong drum ini adalah tak seronok. bestnyaaa kalo dpt semula berat zmn2 study dulu. wuaaa menci arrr berat ku ini.

Nak excercise? aku dah cukup penat dgn hal2 rumahtangga. balek umah je mn ade rehat2. terus masak, kemas umah etc (xpyh sbut kang senarai keje pon jadi bahan org xpuas ati). gaya dah serupa bibik dah. kalo ada org dtg time aku tgh ngemas siap berapron bagaiii, konfem org ingat aku bibik T____T. cume skrg ni mak dah tak dok umah aku, so bleh la nak kurgkan pemakanan. sbb time mak ada, aku mesti nak jamu makanan sedap2 kat mak. bkn sbb nak mnunjuk bakat kat mak tp adalah tgjawab. so now mak is not here, aku xde lah masak best2 dah. tp kesian plak kat laki aku. huhu. tape tape mujur beliau mengerti. love you darling :>

nak beli produk2 kesihatan dan yg sewaktu dgnnya??? hoho adalah dibantah SEKERAS KERASNYA OLEH MK. so nak tak nak i ikot aje ckp dia. jgn derhaka wehh. HAHA. lagipon dia ckp bini dia gebu montok bukannye gemuk. HAHAHA. tak apelah, janji as long as dia masih bleh menerima aku seadanya aku redha :) tp aku xde lah nak melantak sakan sbb Mk tak cakap aku gemuk. aku still rasa sedih dan pilu hati time nak mkn. rasa bersalah kat diri sendiri sbb tak jaga badan betul. sian kat jasadku. i'm sorry darling. i sayangkan u wahai jasad ku. tak ape moga2 dgn exercise push~up dan pemakanan sihat yg aku tgh amalkan skrg ni bleh turunkan sket berat2 badan dan spare~part yg disangka 'ISI' tu T___T

okay pulang ke sarang masing2 skrg ye ;p

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. xpe...MK da ckp gebu montok..mkne die suke laa tuh..

    ReplyDelete
  2. huhuhu..lawak r kak cia nieyh,,,

    but GEBU MONTOK pun shomey.....

    ReplyDelete
  3. waaarrrgghhh!!
    nape suami org lain smua mcam tak kesha bini dia gemuk??
    nape laki aku awal2 dah sound 'awak jgn gemuk2 yang, org tak suka'

    wwaarrrgghhh!!
    tapi aku rileks gak..hahahahaha
    takpe lah, lepas pantang kita berusaha lah kruuskan badan
    kalau tak berjaya
    suami silalah redha
    jgn nak main ugut2.. i ugut u balik

    ReplyDelete
  4. ^^princessN^^ huhu gitu lah kot.kalo tak suke siap dia!;p

    ^^qaseh^^ comeikah gini? T__T

    ^^dayu^^ wuaaa gitu kaa.alaa bese la taste tiap org lain2.kalo sume nak girl yg slim sape nak yg montok mcm i?? HAHAHA

    ReplyDelete
  5. tp...
    chubby2 pn still comey perrr..
    hik2..

    ReplyDelete
  6. ^^ifa^^ adeh...ade sedikit khuatir tang comel tu. HAHAHA

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha