Tuesday, December 8, 2009

Next movie: Avatar

Yeayyy pop corn pop corn!! ;p aku sukeee caramel popcorn tu. tiap kali masuk wyg mkn popcorn. pastu bile kuar wyg mesti ade poporn melekat kat tudg aku. kahkahkah. kekadang sampai umah br pasan "eh ade popcorn lekat kt tdg" ;p i wonder how people la yg nampak aksi popcorn melekat tu. KAHKAHKAH. ok enough

So, next movie I want to watch adalah Avatar. Date released di GSC adalah 17 december. wahaa time ni Mk dah gaji. teettt ;p bestkan, bile ada suami. dia dpt gaji aku seronok. aku dpt gaji aku lg seronok. tp tak pasti dia seronok ke x time aku dpt gaji. kahkahkah ;p yg pntg bila aku shopping dia akan ckp "da dapat gaji yea?" tau xpe ;p

Errr ada sedikit seram bile tgk gamba di atas. padahal dalam trailer giler comel makhluk di atas ni. hoho ;) seperti biasa, ia adalah cerita fantasi. yeahh i likee.

dan jugak, ia ada edisi 3D. harusss aku nak tgk yg 3D. baru gempakkk siot. hehe. harga tiket 3D utk Avatar di GSC adalah RM18 sahaja. tp ni utk normal cinema. kalo taraf exclusive mcm pavillion RM21. huhu. wuaaah nak tgk kat pavillion lah. tempat dating pertama kami :)


Sekian saja. jom nonton sama2 :D

psttttt: scheduled entri aku mcm dah terabur sket waktu publishnye. sebelum ni aku publish jam 9am, 12pm, 3pm. but now aku nak publish ikot suke. huhu

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. Movie ni adalah terbaik 3D yer..huhu =)

    ReplyDelete
  2. nk tgk jgk r movie ni..i like cite2 yg mcm ni..=)

    ReplyDelete
  3. jom tgk ramai2 :D nak tgk yg 3D punyeee..yeayyy ;p

    ReplyDelete
  4. Woahh Thriller 3d,tidak sekarang jugak kena p beratur beli tiket

    ReplyDelete
  5. cia, zie pun nk tgk citer nih weh. tgk behind the sence die kan..perhhh..best ah. 3D yg superb :)

    ReplyDelete
  6. ^^cactus^^ jom beratur bli tiket.konfem full weekends ni.cuti skolah kott

    ^^Z^^ tulahh, jom yang. u tgk kat sana i tgk kt sini. heh ;p

    ReplyDelete
  7. nampak menarik crita ni. nak kena tgk.

    ReplyDelete
  8. ^^fazemy^^ ape lg, book utk premiere laaa :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha