Friday, December 11, 2009

Not feeling well

(tak perlu baca. hanya utk bacaan diri sendiri. malas nak wat protected entry. aku nasehatkan JGN BACA okey)

Kerana?? erm selangor cuti (sume org pon ckp psal selangor cuti so do I. hihi), rumah i kat selangor, office i kat selangor tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........tempat client ku di KL. maka mengikut terms and conditions company i, kena mengikut jadual kerja client. damn it!!

Dan setelah terjadinya konflik di tempat kerja semalam, aku kena laaa kerja jgk. haish. time2 mcm ni pulak aku diuji dgn kesihatan yg merudum pulak. susah la mcm ni. bila kena kerja mcm buruh kasar. lepas tu bile mc atau el diperkotakkatikkan pulak. padahal sume mc dan el aku masuk leave system dan paling penting my boss knows about it.

tapi nape pulak org yang bukan boss sibuk2 nak kontrol kami hanya kerana dtg lambat pada hari yang dia datang cepat itupon sbb dia ade meeting. cuba kalo dia takde meeting??? hah pukul 11, 12 pon tak tentu nampak muke. dasar *&*$^$&&^*&^!!! naseb ah ko kafir. so lu pikirrr la sendiri ape ko jadi di akhirat kelak. haha tapi konfem dia tak tahu sbb dia tak baca al quran kan? ;p

haaa amek, bile dah geram camni aku mmg suke sumpah seranah. tp masih berlapik2 gitu. hehe.


updated: 10.27 am
ade sesiapa tau kekosongan kerja tak?
ape2 keje la psl IT. programmer@system analyst@IT exec.
please please please inform me kalo ade keje kosong.
nak tukar keje ah

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. betul..betul...betul....sgt ler benggang tahap gaban ari nih...plan nk g dating nga en tunang pon terpaksa cancel...huhuhuhu....tentionn!!!!

    ReplyDelete
  2. hari ni adalah sgt tak best gi keje
    jalan lenggang je pagi ni, even kuar lambat skit
    kalau ur case lagi tak best..
    takpe ciah, kalau dh bengang.. lepaskan je

    ReplyDelete
  3. hmmm..sabor2..tapi tak patut gitu..kna lar mengikut opis kat ner kan..sedang kan itu hnya tempat client jer..so tak leh nak control2 ke hapa..

    btw...tak sihat? hmmm... ada makna kot..hehee.get well soon dear

    ReplyDelete
  4. ^^nana^^ apelaa naseb kite di sini T__T

    ^^dayu^^ wuaa camne nak lepaskan kalo takde backup..huuu :'(

    ^^ann^^ dunia IT mmg kejam sket ann.weols wat keje lebih pon mn ada dpt rewards ape2.claim OT jauh sekali T__T. erk ade makna ke? huhu. tah la demam mengejut lepas mkn satay malam td. adoii peninnn

    ReplyDelete
  5. meh pass resume kat aku ;p ganti tempat aku as java developer hehe

    ReplyDelete
  6. hehe.saba la kak.biasola tu.ups! sori..slalu sy jadi silent reade sajork.akak btol ke nk crik keje kosong..pegi kt www.msu.edu.my dorang ade keje kosong as programmer..ngee

    ReplyDelete
  7. ^^N^^ akan ku kuatkan semangat :D

    ^^muni^^ serius ke? best x environment keje ko?

    ^^Shazwani^^ silent reader? wuaa TQ so much :) wuaa serius?? ok nti i terjah cari cari kerjaaaaa :D

    ReplyDelete
  8. best sbb xde org kaco, bos salu beking, pastu xde joyah2 yg sebok hal org lain + keja relax..gaji leh tahan.

    hehe. kalo mau, please drop ur resume to murniwati@datamed.com.my

    yg penting, skills required - java, jsp, sql. lain2 kalo tak tau, bole di ajar kemudian ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha