Thursday, December 3, 2009

Our precious

Akhirnya terupload jugak gamba ceria anak2 sedara i ni. hihi. punye lah lama nak queue cerita pasal raya aji. sabo yek. walopon gambo raye aji tak banyak tapi tetap akan dihidangkan kat blog jua nti. sabaaaq ;p

**perhatian gamba2 yg akan ditayangkan di sini adalah gamba2 my nieces okek. aku masih belom beranak tiga empat lagik. haishhh nape sokmo ade org ingat ni anak2 aku. wuaaa T____T**

hehe emo japs ;p

kakak sudah membesar. dah bleh ikot arahan dan bleh mtk tlg. hehe. comei sgt kyra. rindu sama ini budak. huhu.

as always, dia kan suke makeup2 ni. pagi raya aji dah dtg bertenggek depan aku sambil ckp "ashuu ashuu akak nak ngkap. nak ngkap" haha lawak gile bahasa dak 3 tahun ni. err actually belom 3 thn lg. 29 Dec nti genap lah 3 years old. maksu nak bg adiah ape yg kat kakak? ;p haaa meh aku translate ape dia ckp tuuu

"Maksu Maksu, kakak nak makeup. nak makeup" haha. lawak kan? tah camne makeup bleh jadi ngkap. ala2 berdengung pulak ;p dulu masa aku kawen dia pndai sebut "kap" je. silakang jadi "ngkap" ape kes?? hoho

wuaaah bila dah makeup suke lah dia posing!! dan suke bangatt bergamba. bila sebut je "smile kakaaak" hah terus nampak semua gigi. huhu

hoho ni versi ayu sket. aummm. rindu la kat kakak. nti ashuu lik ipoh jumpe kakak lg tauuu. sedih marr time nak balek KL aritu aku bersiap2 bermakeup2 bagai. dia pon nak makeup sekali. lepas tu we all masuk keta nak balek, melalak lah dia. uuu sedih o0o0 kalo anak sedara nangis sbb kita nak balek T_____T.

hah si tecik ni jgn ckp lah. ya ampunnnnn makin lasak weh budak ni. ke hulu ke hilir. lepas tu xnak kena pegang2. dia nak main sorg2. serius lincah gile. pastu nak suh posing bukan main liattt lagi. huhu. yelah tgh membesar gini byk ragam nye kot ;)

plus, time umur gini dia asek nak kepit ngn mama diaaaaa je. kalo mama dia ilang jap, melalak sakan le. huhu. kyrinnn cepat la besar nti ashuu makeupkan ;p

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. mmg comel ....acu beli la buku http://adikbijak.com/ref.pl?MW00003
    Key Words With Ladybird - Box Set 1.. sgt sesuai ngan umur nyer..kanak akan suka. Mana2 dia pergi akan bawa buku tu. Pos terus kerumah dia mmg seronok.

    ReplyDelete
  2. ^^kak lina^^ okek bleh la cari nti :)

    ReplyDelete
  3. ^^N^^ kyra dgn kyrin namanya..kangen sama mereka :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha