Friday, December 4, 2009

selamat tinggal M. welcome L, welcome XL.

Aku tak malu. aku tak segan. buat apa nak malu. buat apa nak segan. kalo semuanya adalah kenyataan. telan aje yang pahit itu. kerana yang pahit itu benar. buat apa nak berangan jadi manis jika sebenarnya ia pahit. penah ko telan hempedu ayam? haa kalo penah, itu lah pahit yang aku maksudkan. jika tak pernah rasa, pegi lah ke pasar segera utk menemui hempedu ayam di sana. jika nak nak jugak, pinjam saje hempedu ayam jiran anda. sama aja pahitnye. tak ada beza hempedu ayam jiran ke ayam dalam pasaraya giant.

ok entri sudah agak melalut oleh kerana penulis yg dilanda perasaan pahit. pahit itu benar. pahit itu jugak kadang2 menawan. alaaa puji2 laa diri sendiri sikit. Allah marah bukan jika hambaNya seperti golongan tidak bersyukur. Nauzubillah.

siapa yg dah lama xjumpe aku, ketara tak ketembaman i? ;p sila fokus kek lapis dan kaki gajah T___T

pahit tapi benar bukan. cewek di atas suke berangan. bila tgk cerita cinderella dia nak jadi cinderella. bila tgk model berangan nak jadi model. HAHA. lawak betol. yang paling lawak, lepas tgk new moon dia mahu jadi vampire. dengan harapan vampire yg ensem itu gigit tengkok i dan jadikan i vampire ;p WUAAAAA insaf skrg! nauzubillah. ingat suami ingat suami ;)

Selamat tinggal sayounara pada M. M ape? bukan Malas, bukan Mendung, bukan Monopause ;p...tetapi good bye to M size. I am no longer M sizer. welcome L wardrobe. tapi aku prefer XL sbb seperti tiada tanda2 utk mengecut. tanda2 utk kembang sgt positive. yes i'm not lying. pada reader yang confuse dgn size penulis ini, pleaseee believe that I am L sizer.

L for Large.

L for LOSER.

I am Loser T____T

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. ciare...we are the same...cannot wearing M size anymore.. have to look up for L n XL also...dammnn it..how to loose weight after married... dan apabila sang suami adalah seorang pemakan..dan kita harus lah ikut sekali..to sebab badan kena pam2 lar ni...

    now..kena beli baju2 baru yang style nya tidak menampakkan KEPADATAN LEMAK di tubuh badan kita...huwaaaa... nangess!!

    ReplyDelete
  2. M or L or XL x penting..
    yang penting sihat k..
    take care pn.ciare=)

    ReplyDelete
  3. alaaaaaaaa.. ni mesti effect ko pakai shawl neh.. biase la.. aku pakai shawl pon nmpk tembun pipi neh... aaaaaaaaa.. xkesah la size apepon.. aku neh dr S da pegi ke M da.. same je kan? da kawen neh xle ckp ape da.. hihihihihi

    ReplyDelete
  4. Ciare, patut bersyukur, i yg size xs OR s dh kena Admitted tau...yg penting sihat.

    ReplyDelete
  5. hehe..xperla ciare..yang penting suami sayang.. kurus2 sgt pon xcantik..gebu2 la baru menawan hati :)

    ReplyDelete
  6. dah membesar sgt ke ciare??
    esok kita tgk..tolong buktikan ye ke tidak kenyataan ni
    esok ada umah tak?? nak pulang tupperware..lama benor dia dok kat umah kita

    ReplyDelete
  7. ^^zack^^ yup.BER~ISI~ISI.huhu

    ^^ann^^ whoaaa what's happening to us huh? den diet pon cam xdo kesan lah T__T

    ^^cikgadis & deena^^ hrp begitu lah. jgn ade sakit lak nti :(

    ^^mira^^ erm xde mknanya effect. pipi tu mmg gitu tembam always.tp persoalannye part lain tu xde kena mngena dgn shawl pon T____T

    ^^kak ina^^ syukur alhamdulillah

    ^^ana^^ mmg la suami syg..tp diri ni xlrt la nak angkot lemak ni T__T

    ^^dayu^^ yerrr..besar sgt :( ok dayu, dtg la ptg ni yer.tghr nak g klcc jap. by 5 pm da ade kat umah da ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha