Tuesday, December 29, 2009

Shopping atau Playground

Hu hu agak2 mana satu idaman kanak2? shopping atau playground? ;p memula kami bershopping ape yg patot dekat Giant BK5. heh ;p mencabar seh nak shopping bawak budak2 ni. itu belom lagi time mereka hilang dr pandangan mata!! huh ~~ aku rasa mcm kena ikat tali kat budak2 ni supaya tak hilang ;p

sampai2 aje terus naik troli. tak koserr mak nak dukung budak2 ni. mama dorg harus lah berganda2 tak nak dukung dorg. mama nye halus sgt. kang tergolek heh ;p

ade2 aje dorg nak. naseb ah mama korg dah gaji time ni. time ni makshu langsung bankrup harapkan nafkah pakshu bg jek heh ;p (but now i dah gaji. yahoooooo ^__-)

Lepas tu bermain di playground lah. time sampai sini, kami relax lar. tgk aje dorg main. hehe. happy bebeno mereka di playground giant ni. huhu. shopping 40 minit, main di playground 1 jam. hadoiiii (-_-") demi uols, demi uols my nieces. layankan aje ;p

budak tak sehat ni pon tetiba terus sehat nampak mainan :D hehe. lepas tu jgn harap ah dorg nak balek umah cepat. siap kena heret masa nak bawak dorg balek. HO HO

ini gaya superman ^__^ mcm2 ah si kyra ni ;p siap menonggeng turun kepala dulu tu. haiyaaa aksi sape laa ko tiru ni. wat malu den jek. ahaks ;n

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. dulu masa kecik2..
    kita mcm tu jgk ea..

    skrg kita pulak kena lyn budk2..
    hhuhuhu

    ReplyDelete
  2. baru perasan ada playground kat giant tu
    siap dah berangan, nanti ada anak, nak gi shopping kat giant, boleh singgah kasik anak main2 kat sini dulu

    ReplyDelete
  3. ^^N^^ kalo anak sendiri lg sonok T__T

    ^^miloicekaw^^ hehe kite dulu pon camni gak kot...hehe

    ^^dayu^^ tu laa, ade kat tgkt 2 yg dkt pos opis tu.ermm bestnye kalo bawak anak sendiri...alangkah bestnya.....

    T____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha