Monday, December 21, 2009

spend time 'alone'

wahaaaa salah set publish date laar. hoho. patotnye kuar ptg smlm T___T. tak kira nak publish jgk ;p hehe

'alone' tu bermaksud berdua2an laaa :) my sis n mom dah selamat balek perak pon. in fact, maybe dah sampai ipoh dah tu. kami berdua ape lg, cepat2 buking tiket avatar online. yeayy. eventho tak dapek tgk yg 3D version, tak kesah la. hehe.

korg dah tgk ke? aku tgk dlm trailer best bangat. dan review dr bloggers pon hebat2 belaka. we'll see about that ;)

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. nak tgkkk...tp smlm bwk dak kecik under age..melepass..

    ReplyDelete
  2. ^^muni^^ yup. that is the saddest part lar wei. magrib tpaksa diqada. moga Allah memaafkan kami T____T.my fault jgk lar sbb aku x tgk duration dia bape jam. aku main belii aje on9 tiket.

    ReplyDelete
  3. hoho..mmg ramai kata best, sy pon tak tgk lagi..nnti buat la review dia yer pn. ciare yg manis..

    ReplyDelete
  4. seyes 3 jam?? hoho kebas montot ;p

    besh x ciare? berbaloi2 tak?? nak tengok jugakkkk huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha