Monday, December 7, 2009

Winner ~ Pinky Lady Contest :D

Nervous bukan? aku pon beribu kali lebih nervous tau nak menjadi pengadil yg adil. huhu. Mk pon pening sekali kat umah. kejap2 aku tanya dia "yang ni okay x? ok x?" kalo ada 51 peserta sampai 51 kali la aku tanya dia okay ke tidak. KAHKAHKAH. utk juri tambahan, thanks jugak ey. mencabar jgk weh since they are not bloggers dan agak penin2 dgn contest ni. huhu. susah jgk nak menerangkan situasi ni pd mereka yg bukan bloggers. dorg ingat bila CONTEST je, dah ala2 mcm one in a million ke malaysian idol ke. haha. comel btol la uols ni :)

susah wei rupanya bile nak menganjurkan contest. eh nak menganjurkan sonang. tp nak memilih pesertanya susaaaah. lepas tu kena ketepikan perasaan pilih kasih tauu. dan aku mmg btol2 strict utk memilih siapakah insan yg bertuah itu. i mean it. sgt2 tegas dan tidak berlembut2. eh apo aku merepek ni ;p

jom tgk ape syarat2 contest ini.
t&c #1: Buat satu entri bertajuk "Pinky Lady Contest" dan ceritakan apekemenda yg best sgt tntang PINK ni. heh :p (ada jugak peserta yang buat tajuk lain dari pinky lady contest. so itu tolak markah okek. huhu i strict tau ;p)
t&c #2: Upload 1 SAHAJA gamba anda yg serba PINK (serba PINK means, serba serbi pink la. so lebih byk PINK lebih byk peluang utk menang. tapi make sure la pink yg byk tu berada di badan anda dr ujung kepala smpai ujung kasut. dan bukannye benda2 di sekeliling anda dan paling penting ia adalah PINK dan bukan merah @ purple)
t&c #3: Copy contest banner di page ini dan paste di entri anda. Dan sila link gamba tersebut ke page ini. Nak follow? it's up to you :)
t&c #4: Letakkan banner contest di sidebar anda.
t&c #5: Letakkan link entri anda di ruang komen entry ini ye. Then, puanciare akan buat pemantauan. Make sure bg direct link ke contest anda ye.
t&c #6: Sila submit sebelum 30 Nov 2009 11:59PM.

haaa kan da ckp puan ciare cerewet. hihi. bukan ape, aku kena betul2 cerewet sbb ramai gile yg join contest ni. nak taknak, sekecik2 benda pon kena nilai jugak tau. lain la kalo 5 org je join. semua aku bg menang. HAHAHA. oleh itu, pemenang Pinky Lady Contest adalah.......

cik nurulain
sila click gamba di atas utk lihat penyertaan beliau :)

to all contestants,
TQ for your participation ey. sori sbb tak bleh bg semua sekali menang. nti bile ada rezeki i akan anjurkan contest lg tau. dont worry. TQ bebanyak jugakkk sbb ada yg sudi follow blog pinky i yg tak seberapa ni walopon anda tak dipaksa utk follow. keikhlasan utk follow tu penting. thats mean anda mau berkawan dgn puanciareygtembam ni. hehe ;) yang tak menang, jgn marah2 i yer. soriiii. sbb i dah cukup2 adil dah ni. huhu. wuaaa takotnyee jika ada yg marah i nti. rupanya bahagian umumkan pemenang adalah sgt sukar. rasa nak nangis sbb takot tak adil T____T

apa pon, keputusan adalah muktamad yek. kpd cik nurulain, sila email i dan bg nama @ alamat penuh k. adiah akan dipos hari sabtu ni :) TAHNIAH ^___~. email ada kat my profile k.

TQ SEMUA

Xoxo;
Ciare =)

8 comments:

  1. winner sgt cumil dgn pinkish belio. sgt sukerrr =)

    ReplyDelete
  2. blum ade rezeki lor, nk wat camne, kan... (T_T)

    anyway, congrats pd nurulain... (^_^)

    ReplyDelete
  3. congrats..da dapat agak dah die akan menang..ehehhe

    ReplyDelete
  4. ciare, pandai pilih pemenang...mmg sgt layak...congra to penganjur too.

    ReplyDelete
  5. adat bertanding ade kalah dan menang..it's ok..tp mmg cntik la pic pmng tu..=)

    ReplyDelete
  6. waaah cantek cantek gambar itew ;)
    congrats to nurulain :D

    ReplyDelete
  7. terima kasih semua. uols mmg sporting ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha