Friday, January 15, 2010

ada apa dengan stereng???

Eh terbalek. patotnya gamba kat bawah di atas. macam tak sesuai pulak tajuk entri dengan muke-edited pempuan ni. bestnyaaa jika kulit ku benar2 licin mcm ini. ape korg ingat aku betul2 flawless skin ke hape?? kahkah. TIDAK jawapannya. most of my face yg bersepah dalam belog ini ADALAH TIPU. ianya bukan muka saya. eh i mean, ianya muka saya tetapi dah mcm BUKAN MUKA SAYA SBB SAYA EDIT BAEKKK PUNYA. kahkahkah. sian korg kan tertipu ;p

Sesungguhnya trust me, this is not my face. gagagagaga. kalo nak bygkan muke aku, sila edit gamba di atas. pastuh taruk lubang sket, parut2 sket, jerawat merah2 sket. teheee ;p hudusssssss i tell you ;p xpe, at least korg xkenal aku kalo jumpe kat luar. kerana di luar sana muka saya bukan begini. heh ;p

okay dan sebenarnya aku mau cerita pasal MK dan stereng barunya ini. see? dia sedang mengadjust stereng leather yg dia baru beli. MAHAL OKAY!! dan aku membangkang 500% dia beli menatang ni!!!!! i marah nyahhh. dari dia beli menatang stereng tu, baek bg je duit tu kat aku. fuhhh ~~ syorgaaaa. nak bayar tiket airasia ke bandung pergi balek pon lepas tau! eeeee aku marah sama dia. membazir aje takat nak beli stereng! eee geram jugak, tak kira!! kalo dia cut off nafkah shopping ai bulan ni siap dia! (hehe ;p) aku lelong balek stereng momo dia tu (-_-")

;p

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha