Wednesday, January 13, 2010

adakah angan2 mat jenin?

Ehh terlupa nak apdet belog naseb tak lupa ada belog. huhu. sori i tengah busy study dan research time2 rehat lunch ni. time keje harus lah busy jgk. malam kang busy jadi bibik, surirumah dan isteri solehah lagi. wakakakaka =D

plus, xde menda sgt nak update. tapi, rasa tak best jugak sbb biarkan blog aku bersawang. setakat cite pasal laki bini pegi jalan2, tgk wyg, shopping utk keperluan umah, laki aku tlg potong bawang tak perlu cerita kot. HAHA. ops! kira dah bgtau lah tu kan? hmmm, cuma i'm a bit lazy lar mau snap2 pictures skrg ni. so xde latest picture dan malas nak cerita tanpa pictures. tak best i tell you. maka aku hidangkan gamba2 lama je k. hihi. sila redha.

Okay puan ciare mau sambung research dan study sesuatu. sekian.

psssttttt:
ditaip pd tepat jam 1pm arini.
bekerjalah dgn berhemah :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. cun la gambar..mcm tok ti je..ehehe

    stdy utk ape tu??sambung master kah?

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ errr mcm tok ti?? biar betik! mcm langit dgn bumi bezanya tu ;p study in makeups. tak koser nak master la yanggg. hoho

    ^^kak ili^^ study in makeups :) study sendiri

    ^^fab^^ mekasih.eh bukan, ni makeup sendiri :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha