Tuesday, January 12, 2010

Bahan curian dari FB ;p

Eh Eh plishhh eh. ai bukan tak ada bahan sampai sanggup mencuri gambo di FB kakak sendiri. hoho ;p i just nak tayang the present that I gave to the besday girl last december :) oh, anda confuse? sila rujuk ENTRI INI. tak click siap! ;n

Erm pada budak2 usia gini, aku mmg tak reti bangat seh mau pilih adiah ape utk dia. maka, jalan terpendek adalah dgn membeli baju :) mahal weh baju ni. terbang duit maksu T___T. demi kamu, demi kamu my nieces (kalo anak sendiri adakah aku akan manjakan dia mcm aku manjakan my nieces? OMG. aku xmau jd mak yg manjakan anak2. aku mau jadi mak yg diktator kuku besi. wakakakaka ;p it's for their own sake maar. eh melalut pulak. nak kena sepak?? T_T). Baju skirt pink itu adalah kain cotton sbb tu mahal kot. hehe. tak apalah setahun sekali. (tp napa aku rasa mcm duit aku melayang sbb aku bagi baju@mainan kat dorg sebulan sekali at least?? =p)

see?? i maksu tak pilih kasih okek. maksu sayang my nieces. eventho besday kakak, adik pon dpt adiah jugak =D btw, baju adiknya lg mahal dari baju besday girl. wahaaaaa T___T. leha, ko nanti tak bg adiah byk2 kat anak2 aku siap! wakakakaka. sessi ugutan kat situ ^____^

besday girl melantak tanpa segan silu. kakak i ckp, baru pakai baju baru 2-3jam comotnyeeee Allah je tau +__+. ai redha. sbb tu i pilih kain cotton. senang cuci kot =p

Erkk?? yang ini no komen! haha. kyrin ko jangaaannnn. tak pasal2 jadi 'kasim selamat' kang. haih aku dapat bayangkan betapa riuh rendahnya rumah time besday party ni eventho aku tak ada kat sana. dan walopon hanya 6 saje ahli keluarga yang terlibat. kalo abah dorg tak bekerja time ni mesti dengar suara dia "awat hang niiii??? hang buat apa tuuuu??? pi ambik ayaq!" haha so funny ;p err abg ipar aku tak baca belog ni kan??? teeettt ;p

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha