Tuesday, January 19, 2010

Cuti Cuti Bulan Maduuu...eeewah ;p

Bismillahirrahmanirrahim :)

hye semua. welcome back to myself. hehe. wuahh kangen bangat sama ini belog :) sesungguhnya aku tiada kat sini maa since weekend. namun, entri ttp ada kan??? hihi. rajen maak buat scheduled entri ;p

Okay lah, saje2 nak update pasal jalan jalan kitorg aritu. kalo rajen tgk lar, kalo xboh pon ai tak kisah nyahh. ai nak wat koleksi tatapan utk anak cucu jer nanti. nanti bila cucu aku baca mesti dia cakap "wuaaa romantiknyaa opah dgn atuk pegi honeymoon!" hehe ;p

sepet laa dia ni. susah nak bukak bijik mata kalo ada flash ;p

destinasi kami? erm ramai da tau kot. haha. apepon, korg pasti tau kot lepas tgk gamba2 kat bawah ni ;p

wife "syg, ai nak pakai bulu mata pelesu bleh dok??hehee" sambil wat muke comel dan tersengih2 ;p

husband "pakai je laa". hihi melompat aku bila dia bg pelulusan. yeayyy. maka aku pon menggedik pegi bercuti dgn mata dolly ;p

sesampai sana, amek nombor. haih. betol kata puan ann, sgt ramai di sana. nombor pon sampai beratus2. we all amek nombor dlm kul 12.3o. turn we all lebih kurg jam 2.20. so okay lah. not bad. patot check-in kul 3pm. layan jelaaa. relax2 dulu. otot2 aku dah mula kejang sbb sejuk sgt kooo. betis ni rasa kejung mcm baru lepas lumba lari 400m. haihhh.

suami saya :)

isteri saya. eh silap ;p

sejukkkk i tell you. bila ckp pon berasap2.

aku suke bangat dgn gamba ini! sbb aku teringat bella dan edward yg berdating atas pokok ini ;p sila compare dgn gamba di bawah. ecececee sempat lg iklan ;p

hihi sama x? ;p

tempat wajib. merah idung MK. cian darling ;p bini dia menten sbb byk lemak.
hoho

melantaaakkkk. sejuk2 ni lapo baah. oh lupa!
aku dah tak diet since sabtu T____T

okay girls (ade guys ke baca?), mmmuuah!! itu je kot. i mls dah nak update psl bulan madu ni. ececece. 1 entri cukup baaah. yg lain2 tu adalah rahsia kami laki bini. gamba yg romantik2 dan geli2 tak koserr mak nak letak sini ;)

Xoxo;
Ciare =)

11 comments:

  1. ciare, ko main game2 ganas2 kat sana x :D

    ReplyDelete
  2. hahhahha... amboi2... tak aci ni.. kena letak banyak sket... hehehe....

    ReplyDelete
  3. tol ann
    letak byk kit,,,,

    bru puas,,,kak lg2

    ReplyDelete
  4. ye..gambar2 gedik simpan untuk tatapan peribadi..
    jgn kasik org tgk...
    genting makin sejuk eh...
    dah lama tak pegi, ajak ekwan gi dia kata.. ada pe?? huhuhu...
    tggu ada anak lah bawak dia gi sana

    ReplyDelete
  5. salam..

    kak..cntek la lipstik akak dlm gmbr first tue.
    akak pkai lpstik apa tue?
    cmey gler..... suka2!

    ReplyDelete
  6. auch!honeeeeeymoon gitu!jeles hokey=p

    ReplyDelete
  7. memang best kan kat sana..akak g bulsn msdu yg ketiga kat sana tau...romantik je rasa kat sana...

    ReplyDelete
  8. ^^dudu^^ haaa aku xmain laa..aku masuk snow world,tgk wyg,sight seeing,etc..hehe....

    ^^ann^^ && ^^qaseh^^ hehe cukup lah tu :)

    ^^dayu^^ wow!tp kena tggu baby besar sket.sejuk gile tu.cian baby nti :)

    ^^cikgadis^^ owh harus ah my feveret lipstick.maybelline watershine kod P11 :)

    ^^yani^^ heeheee ;p

    ^^kaknani^^ tulaah, best bangat! ;)

    ReplyDelete
  9. so suwittt...beshnyerr g honeymoon kt genting..

    ReplyDelete
  10. Haah le Cia..betul le serupe dengan twilight...ish berangan dah ni mcm nak amik gambar atas pokok macam bella jugak..

    ReplyDelete
  11. ^^N^^ alaa genting je..nti N g lar jauh2 sket ;p

    ^^kak ili^^ haaa kan kan kan? owh rindu dekat bella dan edward :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha