Tuesday, January 26, 2010

dating berdua ^___^

Heh ;p rasa boring so nak wat entri. ermmm nak cita pasal ape yek. kang nak cite pasal keje, coding, documentation, meeting, report, konfem korg akan tetidur di perenggan kedua kot. hek lehhh ciare, mcm lah ada sape nak baca sgt belog ko. huuuu sob sob sob T____T

Oleh kerana takdak cite, tayang gambo pom jadik ah. hih ;p

makin diet makin kembang. err i mean tang pipi tu. makin tembam, ini serius! lengan ada kecik sikit tp pipi tu mcm baru lepas kena canai lepas tu kena tebar mcm roti canai terbang yg ada kat kedah tu. alaa yg jalan2 cari makan ade pegi tu T___T

MK pujaanku menten. aku yg diet dia yg kurus. err dari segi fikizal mcm kurus tau. padahal dia dah naik 2 kg! hooorayyy. tak sabar nak tgk MK gemuk. okay lah tu gemuk sama2. pregnant sama2. aik?? *^&$%$&%$#

dan org lain keep on guessing "u pregnant ke? bape bulan dah?"

okay fineee. aku mmg pregnant. itu yg ko nak dgr kan? tapi ko tunggu la sampai sembilan bulan ke sembilan belas bulan ke, anak aku xnak kuar2. gagagagaga ^____^ sbb apa? lu pikir lah sendiri labuuu. sila la doa2kan

apa yang penting? aku AMINkan aje :)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ^^fashya^^ wuahh berkat ni bakal ibu tlg aminkan...amiiinnnnn :)

    ^^miloicekaw^^ hehe...kembar :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha