Friday, January 1, 2010

Detik akhir 2009 :)

Lepas candle light dinner without candle (ceh baik xyah sebut candle light dinner) bersama suami tersayang dan memakan sizzling mee buatan beliau (sedapppp ;p) tiba2 terus rasa nak keluar. hehe. mula2 plan nak tgk live dlm TV je. tp mcm......errr ape kesss kan ;p anyway i dah kawen dan sukahati i larr nak kuar pukul berapa dan balek pukul bape. yahooo best woo0o0 dah kawen ni. saje nak bg org single lg jeles ;n lebih kurg jam 11.30pm mlm td we all keluar laa terkedek2 dr umah.

Takdo nak mekap2 bagai nak kuar malam bute ni. seperti biasa. i kan hantu eyeliner. kalo tak pakai eyeliner aku tak sggup nak kuar umah. hehe. dan harus, tema pink for welcoming 2010 :)

err jem jgk. tapi ni masa ontheway balek. tak koserr nyahh nak susun gamba2 ni ikot turutan. belasahkan aje. blog i, ikot suka i (kerek sungguh ;p)

Maka, kami menonton bunga api dari jauh sajooo. tak koserrr mak nak pegi tgk dokat2. aku ingat lagi aku penah kena serpihan serbuk2 bunga api masa btol2 duduk bawah bunga api dekat klcc dulu. perghhh bau asap 1 badan. tidak akan diulang lg. lgpon tgk dr jauh lg best aku rasa :)

We all stop tepi jalan aje actually. jalan sg besi menghala ke jalan ampang tu. ramai giler stop tepi jalan. we all pon tompang ah ;p

i like this picture. tapi mcm sebuk aje mamat ni. malas nak crop ;p kan best kalo aku yg posing dlm gambo ni. anyway ini bukan bunga api klcc. ini bunga api kat tepi jalan aje. kebetulan sebelah jalan tu ade restoran yg turut countdown dan psang bunga api tak kurang hebatnya. so best jgk tgk dekat2. other than that, nampak jugak bunga api dari BB. cantek2 semuanya :)

my beloved husband. sudah menjadi sejarah. aku menyambut detik2 2010 bersama suami tercinta. bestnya tak terkata. hehe. lepas tu we all g meronggeng pastu makan2. last skali pukul 3 am baru sampai umah. teehee ;p

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. kalau camni nak kawen jugakla..
    hehhehe...

    ReplyDelete
  2. hp new year.. apa azam baru awak. meriahnya sana kan. i sambut kat sarawak . haha

    ReplyDelete
  3. sama la kita
    konon nak dok umah je, tp kuar gak akhirnya..
    tp tak sempat pun nak tgk bunga api

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha