Tuesday, January 5, 2010

going somewhere??

Okay terus masuk ari ahad lah. haha. malas nak wat entries ikot sequel. lgpon blog aku ni bukan blog bersiri. bukan jugak entri bersiri. kesimpulannye tak ada sebarang tema. maka ianya gaya bebas. tak perlu pikir bila, bagaimana, siapa, jam berapa, apa, bla bla bla. yang penting kita enjoy dan dilarang sekali2 membaca ketika stress sbb kemungkinan utk dpt darah tinggi membaca kandungan blog ini sgt tinggi. hihi ;p haaa kan da penin ^__^

kami bergerak seawal jam 10 pg (okay tipu aje sebenarnya kol 11 br kuar umah padahal janji kol sebelas pagi dekat ______. dirahsiakan ;p) biasalah janji melayu. at least semelayu2 kitorg, sampai jugak dekat kol 11.20 kat tempat dijanjikan. yg lain dah masuk kategori janji alien dah sbb kol 12 pon ada tak sampai lagi. dangggg~~~~~ tension mak!

see?? sgt komitmen bukan? dia merempit 200kmj lebih. kalo terlanggo bumper buleh terbang. sbb tu sampai dlm 20min ke tempat kejadian. hihi (aku nak test ade sape perasan sesuatu tak? bcoz cerita psl ini penah dikeluarkan dlm blog ini ;p)

erm mcm best aje amek gamba2 berpanorama begini. simbolik gitu. ahh ko tgk gamba ni biasa je kan? ko xtau betapa peritnya aku menangkap gambo ni dengan kelajuan 220kmj tu!! HOHO.

berkonvoi dgn kwn2 jepun dia. ramai gak lar. dlm belas2 bijik keta. ke mana agaknya destinasi kami yer?

Destinasi kami adalah salah satu dari tempat yg ditulis pada signboard di atas. hehe. tak payah la teka. xde adiah pon ;p ini bukan contest. HUHU

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. alamak..teluk intanla.. my home sweet home...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. ^^ana^^ hehe. tp destinasiku bukan ke TI..huhu ;p trauma kottt g sana..HEHE

    ReplyDelete
  4. huhu..220km/j?xtercabut jantung ke?

    ReplyDelete
  5. perghh...almost 220...?? N x pnh lg nek kete slaju tu ok..

    ReplyDelete
  6. ^^Farah^^ & ^^N^^ hehe takat ni tak tercabot jntung lg.huhu.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha