Sunday, January 3, 2010

I want to spend my lifetime loving you ^___^

Our 1st movie for 2010 is going to be Sherlock Holmes :) err actually masa entri ni dipublish kami dah nonton pon cite tersebut. cuma time aku karang ni masih lom tgk lg. teehee ;p Mk mcm separuh hati jer nak tgk cite ni. maybe sbb dia masih terngiang2 cerita avatar yg best tu so mcm tak berminat nak tgk citer lain ;p

Anyway bini dia nak tgk sgt2 wayang tak kesah cite ape skali pon. kalo terdesak sgt aku layan jer cite tamil atau cina. HOHO. janji dpt tgk skrin beso. maka, sebagai suami mithali dia kena temanla bini dia :) tq sayang. i know u tak minat sgt nak tgk tp u ttp teman i. tq darling :)

menakotkan bukan tanpa mekap??? HAHA. naseb aku baik hati dan comel sekali sbb edit dulu gambo ni. bukan ape, aku riso ramai readers yg pengsan kalo tgk objek sebenar. ramai ke baca blog ko?(-_-")

erm sekian saje. aku mau bersiap2 utk nonton Sherlock holmes. harap ceritanya tidak mengecewakan i :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. nk itot p dete,,,hehehehe....
    t citer ea,,,,

    ReplyDelete
  2. cantik!pja pun da tgok sherlock holmes,best,cite berfikir..heee

    ReplyDelete
  3. Hello Ciare, happy new year to you and all at home. And the very best of 2010.
    Love your blog decor and the hot pink.
    Nice portraits of you too.
    You stay young, stay beautiful and keep a song in your heart and have a great new year.
    Best regards, Lee.

    ReplyDelete
  4. skali skala x bmake up adalah sgtt bes ape..N lately da cm malas je nk make up2..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha