Thursday, January 21, 2010

I want to spend my lifetime loving you MK

ATT: DO NOT READ UNLESS U'RE DAMN BORED. HOHO

Adoiyaiii. mcm2 dalam otak ni. jenuh kena wat partition dlm otak sbb nak pikir mcm2 ;p keje lagi, hal2 sulit lagi (cewah ;p), hal masa depan lg, hal bla bla bla (pangggg!!)

pipiku tembam!!! yeayyyy T_____T &^%$##*&%$

nak pegi mana yer cuti next week? chinese new year nanti nak pegi mana pulak? tengah tahun make sure jadi tau vacation kita tu. hihi. aku dah gian nak pegi bercuti. tambah2 kompeni jepun tu baek hati bagi bonus. yaaribbaaaaaa. hehe (kalo aku dpt bonus nti aku nak senyap2 je shopping sensorg. agagagagaga. kejamnye. bini sape ni? ;p)

edisi mengipas MK ;p

MK , i love u soooooo much. but maybe not as much as u love me. i know that :)
MK , u're the best living creature ever in my life (nak tiru ayat bella ckp kat edward. word creature tu mcm laki aku monster lak. haha. layannn)
MK , u always make me smile every morning just like the sunrise when u woke me up (haih nampak sgt bini ske bgn lambat ;p)
MK , u make me feel comfortable in whatever you do around me. always asking for my desires and make me the most special person in your life. Tq sayang eventho i always membebel hihi ;p

i love u my lovely cuties husband, MK

psssttttt: aku rasa geli2 pulak
dgn entri ni. segan maaa kalo MK
baca mlm kang. huhu. jap lg pas
publish nak hide lah ;p

Your Wife;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha