Saturday, January 2, 2010

Jalan Jalan Cari Makan: Pak Li Kopitiam

Owh sedap wehhhh. aku first time g kedai mkn ala2 kopitiam ni. dulu rasa mcm....err ape kess la kopitiam2 ni. mcm tak best. baik pegi maple. tp oleh kerana lapo sgt dan tak sempat pikir, we all pon singgah aje la makan sini.

Pak li kopitiam nama diberi. siap ada jalan2 cari makan lagi tau ;p so mesti la sedap kan kalo JJCM singgah sini :) Erm aku rasa ramai tau kot kedai ni kat mana. perlu tulis ke? hoho

kuey tiow ala2 hokkien ni. aku lupa la nama menunya tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ia sgt sedapppppp :D antara yg tersedap penah aku makan. superb! walopon nampak simple, tp serius sedap. aaahhh teringat sampai sekarang.

ni air ice durian belanda. mk la punye keje ni. lately asik nak durian belandaaaa jek. hoho. perluke aku tanam pokok durian belanda kat blkg umah???? ;p

roti kaya+butter bakar. perghhhh sedap wehhhhh. sedap walopon nampak bodo2 aje. ia adalah roti bakar paling sedap penah aku rasa. hoho. gilerr ah. kalo dtg lg aku nak 10 roti bakar ni :D

teh panas utk saya. heeee kena la minum panas2. sbb time we all makan ni dah menjelang 2 pagi. tak sggup aku nak minum ice mcm mk tu. haih

adehh. sape ni? pesal ape tembam giler?? rasa nak siku2 aje pipi dia tu. sesat pulak dalam belog aku ni (-_-")

buah hati saya ^____-

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

  1. ha ha.. ni tempat faveret lepak dgn chenta hati saya ni :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha