Monday, January 25, 2010

Jalan jalan & shopping beli kereta =D

Heheh tetiba bersemangat lagi sekalik nak wat entri utk ptg ni ;p hoho. actually ini adalah sambungan entri makan2 sebelum ni. heh.

lately, jenjalan mane pung, mata ku terbeliak sakaaannn tgk SALE SALE SALE sana sini. hihi. tetambah pulak nak raya cina ni kan. mabeles babe ;p err excuse me, gaji i tak masok g. besok kot. next week ah kite shopping ye darling. i tak sabar nak deko deko deko =D

si gemuk berperut buncit. damn! T___________T

MK, bro in law, my sis :)

amboi amboi suke yerrrr tgk SALE SALE SALE ^___^ well, i pon suka jugak. teehee ;p lumrah pempuan kan. err tp xde ape bleh dishoppingkan. gaji belom tiba marr ;p cuci mata sajeeeee. teehee ;p



Di hari yg berlainan, we all g jenjalan plak (err but creepy mar sbb tudung sama. nampak sgt aku suke pakai tdg yg sama berulang kali. dulu time study pakai tdg yg sama sampai seminggu. naik hanyir baunye. wakakaka. ish tp skg xde laaaa. pakai 2 x ckup maa kehkehkeh). g jejalan mana? we all g shopping. tp shopping apa??

we all shopping kereta tauuuu. kahkahkah. aku rasa mcm pegi pasar beli sayur pulak. haih (-_-").

tapi aku paling teringat ada salesman cinon tu giler punye kerek
salesman "lu mau kereta apa abg?"
abgipar "toyota bla bla bla"
salesman "abg ada berapa? ini kereta loan boleh pegi 10k saja maa. u ada berapa?"
abg ipar aku dah panas dah. dah la mmg ari pon panas. salesman cinon tu bleh lak nak sindir2. dia ingat kaum sejenis dia je ke kaya??

HELOOOOOO abang ipar aku nk beli CASH okkkkayyy!!! erhhhg geram nyahh. aku rasa kalo salesman tu okay maybe dia akan beli, tp oleh kerana dia kerek nak mampOs, xyah beli dgn dia!!

erm best jugak kete ni. tp beselah, used car ni. kena check betoi2. kang meroyan kalo ada yang rosak. thats y my MK kena ikot. dia kan expert bab keta ni, especially toyota. makanya, we al teman lar dorg nak beli kete huhu.

lama2 makin boring dok situ. ape lagi? kaum wanita berposing sakan maarrr. hehe. tp last2 dah tak larat dah. rasa semput2 aku nak melangkah. giler byk used car we all pegi. hadehh

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha