Friday, January 29, 2010

jom pegi williams :)

yeayy pegi mengisi perot adalah heaven ;p lupa jap psl diet bleh?pasni diet semula. langsung tak rasa bersalah kat diri sendiri ^__-

amboi yangggggg sedap nye you makan ape tu? jeling2 ai je yee?? xnak suap ke bini you nak comei ni?? huahuahuahua ;p

my bro in law :) berselera btol dia makan. hehe. bagus bagus jgn membazir :)

kak rubi pon dah tak pandang kiri kanan dah. makaaan jek. hehehe. tak layan i pon tau ;p

dan akhirnyaa liciiiin. berbaloi :) RM 77 total semua skali. mabelesssssss. okay pas ni xyah pegi dah. kena bakar semua lemak ni dulu. kehkehkeh ;p

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. nikmatnya mkn di William..mmg marbeles..lama dah saya tak pegi..huu

    ReplyDelete
  2. william?? *lap air liur
    nanti aku nak suruh uncle william letak sign "perempuan diet dilarang makan"
    ok x?

    ReplyDelete
  3. puas ati sbb dah dpt makan kat william..sume ni hasil godaan kamu puan MK!tahniah..huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha