Friday, January 1, 2010

Main Masak Masak

Kan i dah cakap. he is a very helpful husband :) actually time ni aku tgh sibuk sgt2 kemas umah. nak susun semua2 tu. maka bab2 menyusun ni biar lah aku yg buat. kalo bg dia buat, kang 5 menet dah siap. rupanya dia sumbat2 aje bg kemas. hihi. comel la u ni ;p

So dia kata "Susah tak nak buat sizzling mee? biar i masak" hehe sebenarnya dia tgh lapo tuu. okay lah dr msk megi baek mkn sizzling mee :) So aku pon jenuh laa berlari2 anak dari depan ke dapo sbb nak bg intruction kat dia mcm mana nak masak sizzling mee nih haa.

time masak tu sempat lagi request "tgkap la gamba org tgh msk ni. nti letak dlm blog yerrr" HOHO dah pandai dah skrg niiiiiiii ;p siap bg arahan agar dia dimasukkan dlm belog i. haih. layankan ajeee. okay lah tu. kang tak pasal2 dia suh aku stop blogging kang sbb mengingkari arahan beliau. hihi. ehh blogging adalah passionate i tau. xkan stop sampai diri sendiri yg nak stop :D

You, rambut you dah pnjang lah, jap lg kita g kedai barber k :)

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha