Monday, January 18, 2010

make up session by ciare :)

Scheduled entry. i'm not in town

Haaa mekap laju2. hihi ;p sesampai umah dd, lebih kurang jam 10.30pg. janji nak dtg kol10. haih sori yerr. i tak fasih lagi jalan ke gombak nun. maka, adalah makan langsat sementar ;p

okay malas nak cerita, layaaaan . . . . .

keri, aku dah cropkan aurat2 tunang mu. yang itam2 tu adalah byg tau. bukan rambut dd ;p -- utk mengelakkan salah paham :)

heee harus lah kena explain. kalo laki aku pon, mau menggelupur kalo bini dia tayang rambut dalam belog. HOHO ^,^

Dd pesan supaya makeup ala2 natural. jgn berat sgt. light2 pink gitu :)

Maka utk jalan selamat, aku pakaikan eyeshadow light pink & dark purple kat mata dia :) well, naseb ah matching dgn kulit putih dia. i risoo nyahh ^.^ kening berjaya disorok sket tanpa cukur, shading idung, shading pipi dan lipstick. itu sajork. oh! jgn dilupa dgn false eyelashes :)

Tada! dah siap. jom pegi bertunang ;p

Xoxo;
Ciare =)

10 comments:

  1. kelasss!!! thumbs up laa sis....mmg sweet sgtt....br btl darah manis...

    ReplyDelete
  2. wa..cantek cantek... nanti kita tunang ciare jerla mekapkan... boleh boleh??

    ReplyDelete
  3. wa..cantek cantek... nanti kita tunang ciare jerla mekapkan... boleh boleh??

    ReplyDelete
  4. canti...mkin cantik n pdai akk make up org ea,,,,

    ReplyDelete
  5. lawa..nampak natural je dan cantik
    ciah, dh boleh amik tempahan dah ni..

    ReplyDelete
  6. ^^Kak Ili^^ mekasih. alaa dd mmg lawa so xsusah nak mekap :)

    ^^N^^ nebes tau N nak mekapkan org.naseb menjadi ;p

    ^^ana^^ oh bila tu? ;p sila book i cepat. hihi

    ^^qaseh^^ erm kena praktis lebih lg ni :)

    ^^ejdee^^ timekaseh :)

    ^^Kak Dee^^ haaa Tq Tq...;p

    ^^dayu^^ adeh tak tau da ready blom nak amek tempahan.masih takot2 lg..insyaAllah la lps praktis byk kali bleh da kot. btw, td bumped into ur husband kat sgt besi tgh mkn ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha