Thursday, January 14, 2010

Masih bernapas. belom kiook lagi (-_-")

1st impression korg: tak kurus2 pon minah ni!!! &%&$$% kahkahkah. okay i dont mind at all. apepon saya masih berdiet (tapi tidak bersenam. sukati mak la nak senam ke x? ;p) dan masih hidup di bumi Allah yang permai ini. belom lagi meninggal__________kan malaysia. sape sebut meninggal dunia tadi angkat tangan! nak bg cubitan ;p (ehh aku ade plan meninggalkan malaysia ke? teeettt ;p kuhkuhkuh <-- apesal hodoh bebeno bunyi ketawa ini? T__T)

I am busy lar nyah. dateline projek utk dikejar. error system utk difixkan. manusia byk songeh utk diuruskan masalah mindanya. PM yang ______ utk diikot rentak pinggulnya (ok yg ni mcm creepy sket). dan juga busy berCINTA dengan suami seraya menambah pahala. huhu.

Tak apa tak apa. sebusy mana pon, i can't wait utk menunggu saat manis weekends ini. hehe. SABTU: going to be a really fun day while its going to be the most historic day to one of us (us bermaksud puteri tujuh). AHAD: akan menjadi hari paling seronok for the beginning of 2010 :)

Sekian saje entri ini.

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. akak...xya diet tite2 sgtt..papepon..y pntg akak sehat ok..

    ReplyDelete
  2. yg pntg akk jaga kesihatan k..

    ahad ni pun hr yg zana nantikan.. x sabar!!!

    ReplyDelete
  3. heee, ape aktiviti ujung minggu ni tu? mcm menarik ajer :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha