Tuesday, January 5, 2010

Movie review: Sherlock Holmes

Errr okay ini bukan sherlock holmes. sbb jantina sherlock holmes tu lelaki. sah2 minah ni pakai tudung so dia bukan sherlock holmes. dia jugak bukan angelina jolie. okay i shut up (-_-")

Adoiyaiiii. yang tgh tido ni sah2 bukan angelina jolie jgk. hehe. tekejut makkk ;p dia lah peneman i siang dan malam. auwww muahhh sket ^,^

Akhirnya mata dia celik jugak lepas panggung wayang sudah boleh dimasuki (abaikan susunan perkataan i nak cepat ni). bukan main lagi dia ugut i. kata dia, dia nak tido bila wayang start. sbb dia dtg semata nak teman bini dia je. huuu kejam sungguh. tapi...........bila cite start i know what happen?? harus ah dia lebih teruja. biasalah bila org laki tgk cite action ni. dia excited semacam. tp dulu masa tgk james bond dia tido??? adeh mcm2 pe'el ;p

Okay mari serius :]

Tayangan late night movie di IOI Mall :) mula jam 12.15 am abes dlm 2.30 lar jugak. err anyway aku rasa mcm tak tau lah nak bg movie review utk cerita ni. erm bukan sebab tak best. malah, cerita ni best sebenarnya, cuma rasa tak larat ah nak ingat balek. sbb watak2 dia sukar melekat kat otak aku. maybe sbb tgk malam buto kot. otak pon dah wenggg wenggg ~~ dan cite ni kena pikir2 pulak. penat otak makk nak pikir ;p


Serius aku ingat watak dorg berdua je. holmes & watson. sahabat karib dlm penyiasatan ala2 conan mereka ni :) errr watak lain byk lagi, tp sape tah. otak aku dah tido skrg. so malas nak gerak dia utk pikir. HOHO.

Btw, cite sherlock holmes sgt best. sila la tonton :)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ciare..beli katne selendang tuh..cantek ah..cam eskrem paddle pop..hihihi..kat radiusite ade tp dah abeh la plak..

    ReplyDelete
  2. kita pun suka la selendang tu.... crita ni pun suka gak tp tak sempat p tengok lagi

    ReplyDelete
  3. ^^fit^^ hehe.dah tau kan?sila la shoppim byk2 ;p

    ^^nurkhijah^^ i heart the shawl too :) cerita ni best. tgk tau :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha