Tuesday, January 26, 2010

Movie review: Tooth Fairy

Assalamualaikum :) hye all. arini puan ciare nak wat review cite ToothFairy. hehe. time aku tgk cite ni tak pasan baru 2 ari start ditayangkan. erm tp xde lar ramai sgt yg tgk. tak full pon time tu. maybe sbb tgk midnight kot. hehe

Erm cite ni kan agak sweet lar. especiall utk sape yg ada anak2 tu. tp yg kecik mcm kyra dan kyrin harus tak seswai pigi tgk. mau dia mengamuk dlm wyg tu kang. sape yg malu?? mak pak diaaaa gak ;) hiks

okay berbalek kpd movie review.

Cite ni mengisahkan pasal seorg lelaki yg bkerja sbg pemain hockey ice. kelebihan dia suke cabutkan gigi pihak lawan. hihi. mcm tak logik sbb gigi yg tercabot tu eloook aje. hehe. patotnye patah la kan? ok tak penting. so dia mggelarkan diri dia sbg tooth fairy :)

Dia ada GF. GF dia ada sorg anak pempuan dan anak laki. anak pempuan dia kecik lagi. so satu hari tu, anak GF dia yg gegirl tu gigi bongsu dia tercabot. rupanya omputih punya legend, kalo gigi bongsu tercabut, letak bawah bantal. so nanti masa tido, tooth fairy akan dtg amek gigi tu pastu dorg akan replace dgn duit ($__$)

Mamat ni dia tak percaya la ade kisah legend gini. and dia siap persendakan lagi legend tu. kalo aku pon tak percaya. wakakaka =D so malam tu jugak, dia ada mimpi dia kena jadi tooth fairy sbb dia tak percaya. maka dia kena jalankan tangungjawab sbg tooth fairy selama 2 minggu.

Masa ni MK dah tertido. hehe. sbb mula2 slow sket. tp lepas je the rock ni jadik tooth fairy terus terjaga dan ketawa terkekek2. hehe ^__^

last skali ape jadi?? sila la tgk sendiri. haha

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha