Tuesday, January 26, 2010

New Laptop

yeayyyy. best betol dapat bos yg baik hati lagi ni ^____^ aritu time balek opis aku gatal2 ngadu laptop aku (err i mean laptop yg company bg aku lar ;p bagi pinjam yer hrp maklum. teehee) selow dan kuar blue screen bila shut down. adakah sbb aku slalu nonton filem biru??? nauzubillahhhh. tidak sama skali okek T___T

Few weeks later bos email suh balek opis amek laptop. mula2 mcm konfius sampai ingat bos salah anta email

aku "kak gee salah anta email ni kot."
kakgee@boss "eh betul la lptop ni utk you. kan aritu da nak rosak"

hoho aku apa lagi??? hooorayyyy ^____^

acer. aspire 4740. ada 4 CPU yg tiap satu nya 2.13 GHz. kesimpulannya LAJU GILER wehh. hoho.

psssstttttt: fuhhh ramai giler tak percaya ;p sampai ym ym guwe ;) ye betul ape yg aku taip di atas....4 CPU yer bukan 4 RAM ke 4 screen ke 4 kibod ke...ianya 4 CPU. redesign only for programmer@software engineer :) cewah! mcm best kalo sebut software engineer. padahal kuli jek!!

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. ^^efa^^ mmg btol 4 CPU...tak salah tulih ;p aritu tekojuts gak time manager ckp ade 4 cpu. hoho...

    ReplyDelete
  3. ahahah siap terkejut tu..yup mmg utk kite spec paling canggeh kita dpt..yani dpt laptop HP

    tp xleh lawan designer kot..dapat APPLE MAC..itu lagi jahat

    ReplyDelete
  4. oh oh i thot u salah tulis..wah wah ini sudah bagus..mmg laju gile la kan.. jeles T_T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha