Monday, January 4, 2010

Permulaan 2010 yang kejam T____T

Err anyway it's not that cruel lah. but quite kejam ah utk blogger2 tegar kat opis aku ni. HOHO. ape korg ingat aku sorg jeke blogger kat opis ni?? tidak tidak. jawapannye ramai okay. actually boleh view blogspot. tapi tak boleh login, komen, chat, bla bla bla (sori sbb tak dpt tggl jejak kat blog uols padahal aku bloghopping okek. malangnya nggak bisa komen mahupon menjerit di shoutout T__T). boleh VIEW sahaja. giler KEREK ah klien we all ni. kalo kat opis i nyaahhh, ko nak download youtube pon bleh. kat sini??? HAMPEHHH.

Biar lantak la dorg nak baca blog aku pon. lagi bagus. KORG MMG HAMPEH. ko ingat aku tak buleh update blog ke?? excuse me! aku bleh update blog thru email dan jugak henpon okekk. eventho henpon maaak tak canggih but I can blog using it. korg bleh??? HAHA. errr 'korg' means utk klien i ;p

And 1 more. I have beruk~band. time lunch kang nak wat entri secara marathon yer excuse me. kalo KO nak kacau aku time lunch karang with all your stupid problems dan jugak stupid attitude siap KO!! HAHA. giler ah. sgt laserr maaakkkk :D

Okay cukup lah. apepon, start besok akan ada entri mcm biasa yg dischedule. arini xde scheduled entri sbbnye mlm td anak sedara ai ade. mampuih. kalo dia ada xbleh bukak laptop. mau dia 'kerjakan' laptop haku nih. hihi.

Until then, have a nice day yer semua. thanks for visiting here :)

3 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha