Saturday, January 9, 2010

Savoc Opening TT for 2010

Wuaaa da lama dooowh aku tak pegi TT. last sekali masa bulan puasa aritu. huhu. sori geng. ai bukan xnak join, tp bila nak join ada aje kekangan. naseb ah kali ni ai sempat nak dtg tau nyahh ;p kali ni diadakan Savoc Opening TT for 2010 kat area taman melati (dekat gile ngn umah dd, tp da mlm so aku xsggh ;p)

Apepon, as usual semua TT diadakan adalah best dan mantap. aku dpt jumpe member2 baru dan lama yg tak pernah sempat utk bertemu :)

nak tgk gamba selanjutnya? jenguk la album kat fesbuk i ;p

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. rindunya ngan savoc..sumpah byk sgt kenangan...nak2 dgn kamal..adeh bole ke yani hadapi g TT savoc sorang2 pasni=(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha