Thursday, January 28, 2010

Sesekali candle light romantik maaaa ^___^

Eh takde candle light pon tak semestinya tak romantik. tp ada candle light yg berbau wangi semerbak perghhhh wangiiii rumah i ^__^

err tp ini hanyalah candle light. bukan 'candle light dinner'. keh3. sbb dinner kat luar. skrg ni punya laaaa malas aku ni nak memasak! haih. masak sup pon mcm dah tak 'kaww'. ugghh tension mak nak msk kalo asik tak jadi. so ended up makan kat luar sajooo. hooorayyyy ^___^

brg2 memasak aku kat dapor jgn cakap ah, dah start berabuk tak pakai. telur dlm peti ais pon makin keras. kalo rebus bleh jadi batu dah kot. wakaka. bawang halia sume? wassalam sbb dah bercambah dgn akar dan pucuk2 ;p my darling, sila tanam aje bawang ngn halia tu kat luar. bleh berkebun. hihi

adakah aku dah mula malas masak sbb boring?? eh tak jgk. aku nak masak tp tiada terdaya. nak masak je malas nak masak je malas. haha. ape daaaa ;p MK pon mcm paham2 je tgk bini dia ni lemau semacam je (padahal aku saje je sbb mls ;p) lepas tu dia confirm akan ckp "jom makan kat luar!". dlm hati i "hooorayyyy". bagus betol :)

sekian saje utk pagi ini :)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. wahh...xpe..nti mood memasak tu dtg mggunung...

    ReplyDelete
  2. hehehehe..mood malas kan boleh dtg tiba2..ikut suka dia je
    eehh, sama lah kita
    2 minggu ni asyik tapau je
    masak pun sekadar buat sup
    tapi bagusgak, tak la telan nasik byk sgt..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha