Sunday, January 31, 2010

The sweetness of life :)

Assalamualaikum.

Erm rasa dah lama tak nulih membebel secara random kat sini :) tp skrg ni tak tahu lah nak membebel pasal ape. layan je lah labu. rasa nak baca, baca. tak nak baca, i dont care.

Anyway, semalam adalah ulang~bulan perkahwinan kami yang ke 8 bulan. hukhuk. gile kentang masa berlalu. trust me, inai kat kaki masih ada tau. tak percaya? nak tgk?


nah amek. see?? still ada inai kat ibu jari kaki i tell you. kesimpulannya, kami masih pengantin baru. sempat lg nak honeymoon ni. ececece ;p

talking about honeymoon. hrp2 apa yg kami rancang akan menjadi la. jenuh dah plan ni. apepon, kite hanya merancang, Allah yg menentukan. err lebih kurang lagi 2 bulan lebih nak pegi honeymoon ke tempat istimewa tu. errr time tu agak2 still berdua ke bertiga? teettt ;p






pause kejap. bye bye kat suami. dia kuar nak wat alignment kete. sevis buat kat umah sendiri je. kan sonang ;p tp alignment kena wat kat kedai lar noks. huhu. oyya, lepas ni kami nak kuar. nak test drive kete. teeheee. dah alang2 nak test keta tu kena test betol. bukit tinggi, anyone?? :)

okay skang nak cite about JOB pulak. honestly, i feel DOWN lar sket jumaat lepas. pasal ape? hurm, let s not talk about it here. tension mak~ i want to forget about it. damn!

oh, tapi alhamdulillah. ada jugak berita baik dlm bidang pekerjaan. hehe. so tak sedih sgt pasal kisah yang aku DOWN tu. kehkehkeh. ape berita baiknya?? oh Januari ni bermula la hidup baru dgn GAJI BARU. yeeebaaaa. increment 28% i tell you. tak pernah meminta sebanyak ini. namun, Alhamdulillah :) dan bos jugak ckp, ada special bonus tahun ni. alhamdulillah again evetho tak tahu lagi dpt bonus bape hengget ;p tahun lepas dpt sebulan gaji je. tapi dapat betul2 before majlis kawen, maka melayang begitu saje lah duit bonus. hukhuk T___T

FAMILY?? great! kami berdua betol2 suck. haha. kali terakhir balek ganu adalah RAYA. dan kali terakher balek perak adalah RAYA HAJI. hoho. dua2 lupa daratan tak mau balek kmpg. hehe. alaaa bukan xnak balek youuuu. bulan nov/dec tahun lepas MK kan busy. keje sabtu ahad. aku nak balek guana? Jan ni pon tak lik mana2. so next month GANU next next month PERAK. hehee ;p actually, MK ajak balek perak minggu ni. tapi aku ckp TAK NAK. padahal dalam hati NAK NAK NAK hanya Allah yg tahu. nape aku wat camtu?? sebab keadilan lah. sbb lebih lama tak balek ganu dari balek perak. so kalo org ganu tau we all asyik balek perak je camno??mesti ma (mertua i) kecik ati ke ape nanti. so ended up tak lik dua2. adil kan? well, mana nak cari bini yg penuh consideration mcm haku neh?? wakakakaka ^___^

OK enuf membebel kot. tangan da lenguh. nak mandi siap2 nak kuar sementara MK tak balek lg. nati aku tepek my mekaup today k. daaaaa girls. love u all :)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. ok..da 8months...psni kne usaha lg kencang...weee..

    ReplyDelete
  2. ^^mazz^^ berdua lg. xtau le besok lusa ;p

    ^^N^^ chayokkkk :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha